Рецепта за еликсир на младостта на професор Христо Мермерски

Българският лечител сподели една рецепта за здраве, която я нарече еликсир на младостта

Съставките в тази рецепта ни дават всичките 8 незаменими аминокиселини, също и всичките необходими белтъчини за костите и мускулатурата, минерали – макро и микро елементи и за допълване към това и енергия за работата на мозъка и сърцето. Поради събраните здравословни ползи тази рецепта е наречена еликсир на младостта. Според професор Христо Мермерски тя ще ни даде силна имунна система и всички положителни последици от това.

Рецепта за еликсир на младостта на професор Христо Мермерски с орехи

Рецепта за еликсир на младостта на професор Христо Мермерски с орехи

Рецептата се състои в една кофичка за предпочитане да е домашно мляко, пчелен мед една лъжица, още една лъжица с пектин, малко канела, колкото чаена лъжичка и 30 капки прополисова тинктура. Всички тези продукти се смесват и се изяждат за един ден. Тази рецепта ще ни даде силна имунна система и здраво тяло, казва Мермерски. Пектинът, който се съдържа в нея пречиства тялото от тежки елементи, токсини от храненето и от други източници включително и от лекарствата. Канелата е една от най-полезните подправки. Тя снижава нивата на кръвната захар, има способността да пази сърцето от инфаркт и т. н.

Една от най-важните му препоръки е да се храним с повече плодове и зеленчуци, защото те имат противодействие на много болести, включително и на рака.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *