Рецепта на проф. Христо Мермерски за отслабване и за здраве

Тази рецепта съдържа всички необходими минерали и витамин за здравето и за отслабване, според думите на проф. Христо Мермерски

Проф. Христо Мермерски събира и разпространява много полезни рецепти и някои сам ги съставя. Една от рецептите за отслабване сме решили да споделим, като много ефективна и полезна. Може да се прилага и по време на лечение от различни заболявания.

Продуктите необходими за рецептата са 30 капки прополис, канела половин чаена лъжичка, орехови ядки на около 10 ореха или това прави 40-50 грама, мед – една супена лъжица, ябълков пектин също една супена лъжица и на края кисело мляко около 400 грама, колкото е една кофичка от магазина.

Рецепта за отслабване и здраве на проф. Христо Мермерски

Рецепта за отслабване и здраве на проф. Христо Мермерски

Смесват се всички продукти в кофичката с кисело мляко и се разбъркват. Трябва обаче пектинът да се разтвори добре в млякото и затова е нужно време. За повечето хора ще е изгодно вечер да се прави или поне само смесването на пектинът, той като трябва да се чака, докато се разтвори, а след това да се смесят и другите продукти. Може и всички заедно да се смесят и да се изчака разтварянето на пектина.

Рецептата се яде през целия ден и е предназначена за един ден. Може за няколко дни да карате само с нея и със съвсем малко ядене през деня, ако чувствате глад. При желание да продължите по-дълго време да я ползвате, може само да закусвате сутрин с нея, а през деня да ядете каквото си пожелаете. От полза ще е да се придържате към повече плодове.

Според проф. Христо Мермерски, тази рецепта помага за сваляме на високо кръвно, изчиства организма от тежки метали и токсини благодарение на пектина, тонизира имунната система, регулирането на сърдечната дейност се подобрява, забавя стареенето и помага за отслабване.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *