Рецепта от орехи полезна при рак и други болести

Рецептата от орехи против рак е подходяща и за изтощен организъм, атеросклероза, анемия, авитаминоза и други болести

За приготвянето на рецептата, която е полезна за лечение на някои болести и рак, са необходими 100 г смлени зелени орехи и половин литър чист медицински спирт 80-90% или вместо него пшеничен, който да е 33-37%. Тези две съставки се смесват и се държат на слънце цели 2 седмици. След това се прецеждат и затварят в съд запушен с капачка. Така вече се съхранява на хладно.

Рецепта от орехи полезна при рак и други болести

Рецепта от орехи полезна при рак и други болести

Дневната доза зависи от теглото на тези, които я пият – при тегло 50-70 килограма за възрастни ще е нужно да се пие по 10 г (равнява се на 2 чаени лъжици), 3-4 пъти на ден преди храна. Предварително сместа се разтваря в 200 мл вода и се препоръчва да се разбърква по-продължително време приготвената по този начин смес с водата преди употреба. Същото се прави и при възрастни хора с по-голямо телесно тегло, но с 15 капки при тегло от 70-90 кг. Ако се наложи да се дава на деца – по една капка за година, например, ако е на 8 г. – 8 капки.

Според инструкцията рецептата трябва да се пие бавно, на глътки за около четвърт час. Водата, която се употребява за разреждане на орехите със спирт, трябва да е кипнала и охладена. Тази доза е максималната, но се започва с по една капка на ден от сместа от орехи със спирт – първи ден една капка втори ден две и т. н. До достигане на максималната доза от 10 г се капват в 100 мл вода и след това се преминава към 200 мл. По този начин се пие 2-3 седмици и се прави почивка от една седмица. Общо приемането на питието може да продължи половин до една година.

Рецептата се прилага за повишаване на имунитета, за общо укрепване на организма, атеросклероза, по-добро храносмилане, високо кръвно, глисти, анемия, алергии, екземи, нередовен цикъл, фурункулоза. За възстановяване след операции, след лъчетерапия. Намира приложение за профилактика на рак на кожата, на стомаха и други онкологични заболявания.

Също ядките и обелките на черния американски и гръцкия орех са полезни за профилактика против рак и за пречистване на организма.

Малко се различава по начина на пиене от рецептата на Николай Шевченко, при която сместа не се разрежда във вода и след разбъркването се изпива наведнъж. В статията за нея има информация как да се обработи спирта преди употреба за пиене, може да я прочетете – ТУК.

Още за лечение и профилактика на рака с природни средства четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *