Рецепта за силен имунитет от професор Мермерски

Една рецепта за силен имунитет от професор Христо Мермерски, която е полезна е и вкусна, освен ползата за здравето, много хора са доволни

Професор Мермерски е известен наш лекар, бивш дипломат в САЩ, лечител, разпространява свои и от други източници рецепти, за да са от полза за здравето на хората. Помага и със съвети за здравословно хранене. Една от неговите рецепти е за силен имунитет.

Рецептата му се състои от няколко продукта – орехи, кисело мляко, черни боровинки, канела, пектин и пчелен мед.

Рецепта за силен имунитет от професор Мермерски

Рецепта за силен имунитет от професор Мермерски

Пригответе си една кофичка кисело мляко, но домашно, а не от магазина, към него прибавете една чаена лъжица пчелен мед, смлени орехи около 50 грама, половин чаена лъжица канела, 2 супени лъжици черни боровинки и 1 супена лъжица пектин. Това е дозата за един ден. Разбъркайте и яжте с яденетата през деня или на отделно хранене.

Всички продукти в нея са полезни и така събрани са още по-ефективни. Рецептата на професор Христо Мермерски помага за усилване на имунитета и против грип. Силната имунна система помага на организма за справяне с болестта.

За канелата е доказано, че помага против диабет, инфаркт и рак. Орехите, черните боровинки и канелата съдържат антиоксиданти, а домашното кисело мляко полезни бактерии, ако е с естествена закваска. / .zajenata.bg

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *