Рецепта за подобряване на зрението, подмладяване и други проблеми

Тя има подмладяващо и общо укрепващо действие, освен за подобряване на зрението

Една полезна рецепта за подобряване на зрението, с подмладяващо и общо укрепващо действие, тя помага и за възстановяване на естествения цвят на косите. От бели те започват да растат по-гъсти и с по-тъмен цвят, пише dnesplus.bg.

Освен ползата за зрението, рецептата прави кожата по-гладка и мека като кадифе. Всичко това звучи малко невероятно, но нищо не пречи да се изпробва.

Рецепта за подобряване на зрението, подмладяване и други проблеми

Рецепта за подобряване на зрението, подмладяване и други проблеми

Ето кои продукти ще са необходими за приготвянето й: 4 лимона, 3 глави чесън, може да са малки, 1 кг пчелен мед, ленено олио – 200 г.

Приготвя се като се смелят два от лимоните, другите два се ползват цели, смилат се обелени скилидките чесън. Така приготвени продуктите се смесват и се поставят в буркан и се затварят с капачка. Съхранява се на хладно в хладилник.

Употребява се 3 пъти на ден по една супена лъжица 30 минути преди хранене. По-добре е 3 пъти на ден, но може и един път, пак ще има полза.

Всички съставки в рецептата са полезни. Лененото олио съдържа 3 важни мазнини – омега-3, 6 и 9. Лененото семе съдържа и 18 аминокиселини, с 9 незаменими. Който иска да го ползва по-ефикасно, може да си смели ленени зърна преди да се храни и така да ги консумира.

Още за здравето четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *