Рецепта за силен имунитет и предпазване от вируси

Тази рецепта е от знаменития български народен лечител Петър Димков

Предлагаме Ви една много добра рецепта от българския народен лечител Петър Димков за усилване на имунитета и за предпазване от вируси и настинки през студените зимни месеци. Тя е било високо оценена и нашите алпинисти са носили няколко буркана от тази лечебна рецепта по време на покоряването на Еверест в Хималаите през далечната 1984 година.

Ето и необходимите продукти: половин

Рецепта за силен имунитет и предпазване от вируси

Рецепта за силен имунитет и предпазване от вируси

килограм чист пчелен мед, ядки бадемови – 25 броя счукани по негово предписание в дървен хаван, докато станат на кашица, зелени листа от индрише – 25 броя, заедно с дръжките, лимони – 4 големи и месести смляни и изстискани само без корите и семките и на края се добавя една супена лъжица канела на прах.

Всичко това се смесва и желаната рецепта е вече готова. Употребата й е 3 пъти на ден по една супена лъжица, 20 минути преди хранене.

Според народния лечител тази рецепта не само усилва имунитета и по този начин пази от вируси, но и укрепва сърцето и помага за повишаване на жизнения тонус.

По отношение на вирусите човешкия организъм може да се справи и сам и то дори и с най-опасните от тях. За тази цел се изисква обаче специален режим на хранене и това е вегетарианството, ако може дори поне за известно време, ако не за по-дълъг период. Лечителят Петър Димков е бил вегетарианец. Научното обяснение за справянето с вирусите чрез храненето четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *