Рецепта за здрави зъби

Според автора на рецептата, тя може да очисти вашите зъби от налепи и да подобри здравето им

Зъбите ще се почувстват по-добре от тази билкова рецепта. Руският автор Михаил Столбов твърди, че тя е едно истинско чудо за здравето на вашите зъби. Трябва да се направят 2 тинктури, които могат да се ползват при нужда чрез жабурене или всяка вечер може да се прилагат в продължение на 30 дни.

Тези 2 настойки се съхраняват отделно, но се ползват заедно. За 13 дни всеки проблем със зъбите може да преодолян твърди авторът. За тази цел е необходимо да сте редовни. Намерете си корени от аир и прополис.

Рецепта за здрави зъби

Рецепта за здрави зъби

Слагате аира в половин литър чист спирт или ако искате ракия с минимум 40 градуса алкохол. Половин чаша от аира слагате в спирта и го съхранявате за една седмица на тъмно и хладно.

Вземате също 15 г от прополиса и го натрошете в 0,5 л спирт също. Престоява отново като аира за седмица на тъмно и хладно. След изтичането на седмицата смесвате по една лъжица от двете настойки и жабурете за 2 минути, след което изплювате.

Поради съдържанието на спирт двете настойки лютят, но са полезни. Хора, които са ги ползвали са доволни и споделят, че веднага изчезва болезненият усет за топло и студено за техните зъби. Смята се, че прополисът заздравява микропукнатините, а аирът, че обезболява.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *