Рецепти за лечение на шипове от народната медицина

Те са с продукти, които се намират лесно

Ако сте сигурни, че болките ви са от шипове тези рецепти ще ви помогнат.

Ето първата рецепта:

Пригответе си парче памучен плат, шепа морска сол, масло, пчелен мед и едно яйце. Прави се компрес, който е подходящ за шипове по краката. Може да се прилага докато изчезне болката. Изпича се солта и се обърква хубаво с яйцето. Тази смес се слага върху памучния плат и се увива болното място.

Върху този компрес се поставя друг плат и се увива, за да стегне и с него се преспива. На сутринта се маже мястото със смес от масло и мед. Така правете една седмица и си почивайте през това време.

Рецепти за лечение на шипове от народната медицина.

Рецепти за лечение на шипове от народната медицина.

Втора рецепта:

Необходими продукти – корен от репей, дафинов лист, шепа коприва, клонче жълт кантарион, два кестена, ракия ( за предпочитане е домашна). Кестените се счукват и се слагат в шише с широко гърло. Сипвате и другите продукти докато се на пълни бутилката. Затваря се и престоява 25 дена. След това, се прецежда точно след като е изтекъл този срок от 25 дни и се прецежда. Със сместа мажете местата, където са шиповете.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Трета рецепта:

Необходими продукти – мазнина и хрян. Мазнината е най-добре да бъде олио. Върху болното място нанасяте мазнината и върху него настъргания хрян. Изчаквате сместа да престои 30 минути и избърсвате мястото със салфетка, но без да миете. Да се прави редовно 10 дни, след което може да направете почивка известно време.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Рецепти за лечение на шипове от народната медицина

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *