Революционна технология връща обема и блясъка на увредената коса

Поредната хитова терапия във фризьорския салон се нарича ултразвук за коса

Косата е рамката на нашето лице, което ни разкрасява допълнително. Затова и всяка жена мечтае да има прекрасна, лъскава и гъста грива, за да бъде по-привлекателна. Ако обаче имате изтощена и увредена коса, без блясък и без обем, не бързайте да се отчайвате. Съвременните технологии са родили нова революзионна терапия, която се нарича ултразвук за коса. При нея URS или ултразвукова възстановяваща система се използва за третиране на изтощена и увредена коса, разказват от kfzmetikata.com.

Нова революционна технология връща силата и блясъка на увредената коса

Нова революционна технология връща силата и блясъка на увредената коса

Според специалисти, които вече работят с новия метод, това е терапията, която прави косата жизнена и еластична. При нея се използва комбинацията между ултразвук и инфрачервени лъчи, за да може възстановяващите и регенериращи и подхранващи продукти да проникнат по-навътре в структурата на косъма и да го заредят. Не се използват допълнително нагряване, което уврежда косъма. Благодарение на утразвука и инфрачеврените лъчи той е защитен и получава подхранване.
Тайната на терапията е крие във вибрациите, които превръщат водата, протеините и всички подхранващи субстанции за възстановяване на косъма в микроскопични частици при нормална температура. След това малките молекули проникват безпроблемно в космената структура и подхранват и увеличават обема на косата.
Целта на URS е именно проникването на молекулите на лечебните, подхранващи и възстановяващи продукти дълбоко в косъма, като по този начин се увеличава лечебното действие върху космените фибри. След подобна терапия косата за доста дълъг период е лъскава, гъста и еластична.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *