Руски учени направиха шокиращи разкрития за баба Ванга!

Великата пророчица имала сонар в мозъка, който й помагал да пророкува така точно

Баба Ванга е личност, която винаги е събуждала обществения интерес. Десетки учени и лекари от цял свят са се опитвали буквално да „бръкнат” в главата на петричката пророчица, за да разберат как именно е гадаела тя. В последните няколко години баба Ванга стана любимка и на руското общество. Руската държавна телевизия дори направи филм за нея. Но загадките продължават. Сега руските учени съобщиха, че са успели да разгадаят тайната на сляпата пророчица.

Руски учени направиха шокиращи разкрития за баба Ванга!

Руски учени направиха шокиращи разкрития за баба Ванга!

Те съобщиха, че баба Ванга е имала нещо като сонар в главата си, благодарение на който е предсказвала на хората. Група изследователи са направили множество изследвания, които са ги навели до това откритие.
Както се знае Ванга е гадаела по бучка кристална захар, върху която хората са спели през нощта. Именно на тази основа академик Юрий Негрибецкий си обяснява възможностите за разчитане на бъдещето и миналото именно по тази бучка захар. Както се знае захарта е на кристали, които много точно записват цялата невидима информация, излъчвана от човека. Според руския учен от кристалите по-лесно се извлича информация, но това е нещо, което умеят изключително малък процент от хората. Академикът е убеден, че т. нар. сонар в главата на Ванга е онова, което често наричаме „шесто чувство“. При баба Ванга обаче това чувство е било развито да неподозирани размери.
Петричката пророчица е разказвала, че предсказва като общува с духовете на мъртвите – нещо, което могат малцина на този свят. Според руските учени дори тези разговори са били възможни благодарение на сонара в главата й.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Руски учени направиха шокиращи разкрития за баба Ванга!

  1. Второзаконие 18:10-12 „Да няма сред тебе някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, нито един прорицател, окултист, гадател или магьосник, никакъв чародей, запитвач на зли духове, врач или човек, който извиква духове на мъртви; защото всеки, който прави тези дела, е омразен на Господа…“

  2. Ами то и гей разврата в църквата е забранен ама баба Гуси се прескача с монасите в манастира.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *