Руски учени срещу еволюционната теория на Дарвин – 1 част (ВИДЕО)

Изследвания на руски учени доказват инволюция, а не еволюция

В Института за екология и еволюция към руската академия на науките се проведе среща на Междуведомствена група за изследване на населението под ръководството на доктора на биологичните науки Ариадна Филипова Назарова, която е и председател на срещата, в продължение на четири часа са били разглеждани и открити редица сензации. Една от най-важните от тях е, че човекът не е произлязъл от маймуната т. е., те нямат нищо общо.

Докладът на руския учен Александър Белов е посветен на нови археологически находки включително и научни трудове от други изследователски центрове по света. От дискусията стигнаха до извода, че не е възможна поява на човека от маймуната, защото нямат достатъчно научни доказателства за това. По-точно вероятността да е произлязъл човека според теорията на Дарвин чрез еволюция от маймуната или друго подобно същество е равна на нула, а по-скоро другото е по-възможно – маймуната да е произлязла от човека чрез инволюция (обратно на еволюцията). Просто казано, маймуната може да е резултат от човешката деградация.

Руски учени отхвърлят теорията на Дарвин.

Руски учени са на друго мнение по въпроса за произхода.

Въз основа на проучване на изкопаеми образци на челюсти и отделни зъби, черепи и отделни кости, Белов прави друга констатация, че маймуната и човека може да са независими биологични клонки, напълно отделени една от друга. Пак в противоречие на теорията на Дарвин, че може да сме произлезли от един и същ прародител с маймуните.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Докладът на друг учен Андрей Тюняев е за проблемите на африканската теория за произхода на човека, разработен съвместно с Харвардския университетски професор Анатолий Кльосов. На базата на задълбочено проучване на разселването на човека по повърхността на земята се установява, че африканските човешки популации не са генетични предци на останалите хора.

Инволюцията най-ясно се наблюдава в структурата на костите и на външния вид на аборигените, които според антрополозите съвременните хора са пристигнали в Австралия преди 4 000 години.

Общото мнение на всички е, че въпросът за произхода на човека е доста неясен и че теорията на Дарвин не е вярна. Дори са по-склонни да приемат извънземния произход на човека и живота на земята.

Ако прочетем изказванията на някои от по-известните учени ще се убедим сами, че има едно много по-сигурно решение за произхода на човека и живите организми на нашата планета и то е, че сме създадени от Интелигентен Дизайнер. В подкрепа на това са изследванията на съвременните молекулярни биолози, които наблюдават голяма сложност в устройството на клетките на човека и всички живи организми така, че просто е невъзможно някаква еволюция да е сътворила живота от прости към по-сложни биологични механизми, тъй като ясно се наблюдават сложни неща, които само един много развит интелект може да създаде.

Един от учените отхвърлящ теорията на Дарвин е световно известният руски професор Ернст Мулдашев. Такова изказване беше направил той преди години пред българската национална телевизия в едно интервю.

Следователно светът е създаден от Някого.

Ето някои изказвания на Айнщайн:

Speeches Einstein

Изказвания на Айнщайн

                       От този линк може да отворите2 част.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *