С гладуване певица пребори множествена склероза

Народната певица Керанка Костова гладувала по метода на Лидия Ковачева

Чрез гладуване по метода на Лидия Ковачева народната певица Керанка Костова излекувала страшната и смятана почти за нелечима болест множествена склероза.

Самата народна изпълнителка се похвали в студиото на „На кафе” по Нова телевизия, където гостуваха и две лекарки, които също използват метода на Лидия Ковачева, за да лекуват отписани от традиционната медицина заболявания.

Керанка се разболяла от коварната болест още докато била на 19 години.

Тя разказа, как първоначално лявото й око отказало и тя повече не можела да вижда с него. След това левият й крак и лявата й ръка спрели да се движат.

Тя дори не усещала, че стъпва по земята с поразения крайник. Жената дори не можела да стои права. От лекар на лекар, тя най-накрая през 2005 година била диагностицирана с множествена склероза.

Лекарите не й дали големи надежди, дори напротив, казали й да си намери инвалидна количка, тъй като болестта й ще прогресира и няма да може да се придвижва самостоятелно.

Керанка

Керанка

Керанка обаче вместо да се отчая, решила да търси алтернативни начини за лечение. Тя ве можела да повярва, че това е всичко, което й предлага традиционната медицина.

Разбрала за вълшебствата, които върши гладолечението, тя започнала да го практикува и постепенно в продължение на няколко години симптомите започнали да отшумяват, докато накрая жената не се излекувала напълно.

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “С гладуване певица пребори множествена склероза

  1. Това е пълна идиотщина. Какво ли не правят хората за да се рекламират и да привличат внимание. Или драскачите за да си вдигат рейтинга. За съжаление са тези, които се хващат на въдицата на драскачите за пари.

  2. Единственият случай в световен мащаб на излекуване от МС. Хем излекувана, хем и с още плаки!!! РЕКЛАМА, РЕКЛАМА, РЕКЛАМА!!!

    • Абе ей аз лично се видяхме и се лекувам по този метод стига говорихте глупости

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *