С лесна диета Кристина Димитрова поддържа дух и тяло

Известната наша певица Кристина Димитрова впечатлява със страхотна фигура, която поддържа с лесна диета

С много лесна и ефективна диета Кристина Димитрова поддържа млади духа и тялото си. Въпреки че не е в първа младост, певицата може да се похвали с перфектна фигура. Първото условие в тази диета, с която Кристина Димитрова се поддържа, е че не яде пържени храни, а само варени и печени. Най-често обаче яденето си приготвя на пара.

диета

Известната наша певица Кристина Димитрова впечатлява със страхотна фигура, която поддържа с лесна диета

В него тя приготвя любимите си картофи или киноа със зеленчуци. Най-любимата й храна е сварени на пара картофи и моркови, поръсени с лимон и зехтин, които тя непременно включва в своята диета, с която поддържа перфектната си форма.
Вкъщи Кристина залага предимно на италианска храна и средиземноморска кухня – хапва много риба и морски дарове, които са нискокалорични, но много полезни. Хапва в своята диета и много пресни зеленчуци под формата на салати, с които напълва корема си, за да не яде повече от другите храни.
Сега Кристина тежи 55 килограма, които преди година била увеличила. Но се подложила на диета на д-р Емилова и сега вече много внимава какво слага на масата.
За да е във форма певицата спортува редовно – ходи на йога, прави разходки сред природата, плува, прави си масажи, парна баня и аромотерапия.
Всяка сутрин след сън, Кристина изпива чаша топла вода. После през целия ден тя си прави чай от различни билки и изпива по един литър от топлата напитка.
На обед Кристина Димитрова яде кофичка кисело мляко с лъжица ленено семе и пресни ядки. На обед си хапва доста – месо с картофи или риба, десерт. Месо певицата консумира само 2-3 пъти в седмицата, но в своята диета тя набляга на риба и рибни специалитети.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *