Създадоха ново лекарство за СПИН

То не е пуснато в продажба, а се извършват клинични проучвания все още

Дори и на етапа на клинични проучвания, стана ясно: новите обещания са, че лекарството ще бъде не само ефективно, но и безопасно. Днес това е доказан факт. За първи път в историята на руската фармацевтична индустрия на най-новите технологии, тя се е превърнала в основа за създаването на истински иновативни лекарства. Наркотиците пречат на размножаването на HIV в тялото, намаляват концентрацията на вируса до стойности по-малко от нормалното за развитието им. Известни са лекарства за СПИН, които, за да се установят за дълго време, се наблюдават техните лечебни свойства, след което се оказват неефективни и разбира се да го кажем направо, са класифицирани като „лапа за мъртвите.“ Факт е, че всички тези лекарства не могат да се справят с основния „коз“ на вируса – способността му да мутира.

Създадоха ново лекарство за СПИН.

Създадоха ново лекарство за СПИН.

Ново лекарство, което все още не е получил официално наименование, се оказа ефективно, дори и след три ХИВ мутации, пише сайтът brenik.livejournal.com.
Това лекарство е създадено в резултат на международно сътрудничество, което започна през 2008 година. В момента лекарството преминава разширени клинични изпитвания.Експерти обаче прогнозират, че с чудото на излекуване на болестта, то може да се превърне в номер едно лекарство (в комбинация с други лекарства, използвани за лечение на вируса на имунна недостатъчност) в лечението на заболяването. Тази добра новина изглежда не свършва до тук. Най-малко, ако се вярва на изказването на шефа на Съвета на директорите на един от утвърдените наркотични фармакологични предприятия – „вирионови“ Николай Савчук. Според него, ако лекарството ще се произвежда в промишлени мащаби – то ще бъде достъпно и за повечето хора със СПИН. Това да се случи – има надежда. Няколко руски компании вече обявиха желанието си да инвестират в производството на лекарството – „Ние развиваме голям портфейл от сходни продукти,” – казва Николай Савчук. – „Ние се надяваме, че в бъдеще ще бъдем в състояние да покрием потребностите на пациенти с домашни иновативни лекарства до 60 процента.” За такива разработки говори Милош Петрович, ръководител на „Roche“ – една от водещите фармацевтични компании в света: „Специалистите на International Academic допринасят в най-голяма степен за разкриване на високия потенциал на руските учени.”

1 декември е обявен за международен ден за борба със СПИН.

Отдавна се пише в нета за произхода на СПИН, че вирусът е създаден в лаборатории от учени с цел да се използва за намаляване населението на света и е замисъл на Световния елит. Това тяхно дело е довело до смъртта на около 25 – 33 млн. души засега, според данни  на СЗО. За намеренията на световните лидери за въвеждане на Нов световен ред е описано в Библията в книгата Откровение и в книгите на други съвременни автори пишещи по темата. Потърпевши сме и ние, българите от техните планове за нашата страна. Станахме свидетели на разграбването на държавата ни и на това, че политическите партии са манипулирани от други задкулисни организации с цел провеждането на геноцид срещу българския народ. По този повод вижте клиповете към статията, които дават много добра светлина.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Още по този проблем четете – ТУК.  

Цитати

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *