Силен стрес разболя Калин Врачански

Цяла зима актьорът имал индикации, но така и не си обърнал внимание

Много работа, стрес и нерви разболели любимецът на нежния пол актьорът Калин Врачански. Красавецът играел в две постановки в театъра, и то в главните роли, и заради това страшно се бил преуморил и легнал болен.

Силен стрес разболя Калин Врачански

Силен стрес разболя Калин Врачански

По негови думи огромното напрежение, на което бил подложен, го разболяло и актьорът получил камъни в жлъчката, пише сайтът chudesa.net. Дори направил няколко малки жлъчни кризи. Врачански сам се докарал до това състояние, тъй като цяла зима имал известен дискомфорт, но така и не му обърнал внимание, заради множеството ангажименти.
Актьорът, който стана много популярен от участието си в сериала „Стъклен дом”, се опасява, че жълтите вестници веднага ще напишат, че пие много алкохол и затова жлъчката му е дала на късо. Но истината била съвсем друга. Тревогите и преумората си казали тежката дума – той играел по 3 спектакъла на седмица, и чето пътувал по работа из страната. Сега обаче Калин Врачански е натиснал спирачките, въпреки че не е лесно, тъй като е поел много ангажименти, и се е заел да се лекува от камъни в жлъчката.
Той е спрял и светските си изяви до минимум, тъй като няма и секунда свободно време.
Помолен да се опише с три думи, актьорът казва за себе си, че закъснява, бърза и е нервен.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *