Синът на Рени едва оцелява след 3 операции!

Фолк дивата се храни здравословно и залага на спорта и упражненията

Малкият син на фолк певицата Рени едва оживял след 3 много сложни операции, разказва самата тя пред вестник „Доктор”. И трите операции са правени в болница „Пирогов”, за която Рени споделя, че се чуди как лекарите там оцеляват при такива мизерни условия. В операционната нямало климатик през лятото и това било само най-малкото.
Половината от дебелото черво на малкия син на фолк дивата, която от година живее със семейството си в Израел, не финкционирало и още с раждането трябвало да се направят няколко последователни операции.

Синът на Рени едва оцелява след 3 операции!

Синът на Рени едва оцелява след 3 операции!

Лекарите установили това и веднага реагирали, като първата операция била още на 48-я час от раждането. След това детето преживяло още две операции, докато било 3-месечна и на 6-месечна възраст. По думите на певицата попаднали на най-добрия детски коремен хирург в “Пирогов” – д-р Георгиев.
Сега, за радост вече всичко е наред с 4-годишния малчуган, който е жив и здрав, много жизнен и умен.
Самата Рени се грижи за здравето си като се храни здравословно. Тя разчита на семената от чия и мака на на прах, смесва ги с различни фрешове и ги пие сутрин. Тя ползва и студенопресовано кокосово олио, което не е канцерогенно, когато се пържи с него. Освен хранене, Рени разчита на упражненията и на физическата активност и ходи често на фитнес.
Рени разказва за медицината и лекарското обслужване н Израел, което много се различава от българското. Там не било нужно да имаш връзки, за да те прегледа доктор или да ти свърши работа. В Израел на всеки се обръщало изключително внимание и достъпът до медицински услуги бил много улеснен.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Синът на Рени едва оцелява след 3 операции!

  1. Да е жив и здрав този д-р. Георгиев и още много да помага на хората в нужда. И аз съм ползвала услугите на този доктор през октомври 2006 г., когато детенцето ми беше на 2 год. и половина без да го познавам, той го оперира от перитонит (резан е през коремечето, защото не знаеха каква му е диагнозата). Лично на д-р. Георгиев пожелавам още много години да помага на хората и все така да е всеотдаен.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *