Скарлет Йохансон се стопи със специална диета

Холивудската звезда първо е пробвала палео диета, а после – вегански режим

За да влезе във форма за ролята си във филма „Отмъстителите“, русокосата красавица Скарлет Йохансон се подложи на диета, която я втали до неузнаваемост. Звездата никога не е била дебела, но имаше малко повече извивки по тялото си. Тъй като ролята й изисквала да бъде доста слаба, тя първоначално е пробвала палео диетата, с която вече сме ви запознавали.

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон

При нея се ядат храни, които нашите далечни прадеди през палеогена са хапвали. В палео диетата се включват само месо, риба, дивеч, яйца, ядки, плодове и зеленчуци – т. е. неща, които са съществували още в праисторическата епоха и с тях са се хранили пещерните хора. Никакви сол, захар, рафинирани продукти и мазнини.
След палео диетата, Скарлет Йохансон е преминала на малко по-строг хранителен режим, наречен вегански. Той съвсем е изшлайфал русокосата холивудска звезда, така че тя безпроблемно се е напъхала в черния кожен костюм, с който е трябвало да играе.
Диетологът й всъщност е изготвил на Скарлет специален режим, с който тя е успяла да изгони всички вредни токсини от тялото си и да отслабне до неузнаваемост.
Веган диетата пък е основана на използването само на растителни храни, без в тях да има животински продукти.

Веган диетата

Веган диетата

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *