Скритата ИСТИНА – лечение на РАК със СОДА! Кой и защо прикрива тази успешна РЕЦЕПТА? (ВИДЕО)

Голямата тайна на содата, забранена за четене от хората с цел да се продават скъпоструващите медикаменти за химиотерапията

Всяка година по света умират 8 милиона души от рак като се очаква тази цифра да достигне 12 милиона. Статистиката за САЩ е половин милион души или всеки четвърти човек пише в своята статия Дейвид Айк, която може да прочетете в неговия сайт davidicke.com.

Откога може да се лекува ракът успешно? От 1969 г., когато на една конференция на д-р Ричард Дей, който изнася лекция свързана с евгениката, помолил всички лекари да не записват това, което се е говорило. Но имало един съвестен лекар, който е водил записки и това е станало достъпно за обществото, благодарение на него. Конференцията била проведена от организацията „Планирано родителство”, която се контролира от Рокфелер и д-р Дей е изнасял лекция за  приближаващата се трансформация на глобалното общество.

Лечение на рак със сода, метод открит от италианския д-р Тулио Симончини.

Лечение на рак със сода, метод открит от италианския д-р Тулио Симончини.

Той заявил, че вече могат да лекуват всеки вид рак и информацията за това се пази във фонда „Рокфелер” и ако има съответното разрешения може да бъде обнародвана, за да може да се прилага с цел лечение на хората.

Демир бозан билки за бъбреци

Но това не е направено с цел, не само заради печалбите от продажба на скъпоструващи медикаменти за лечение на рака, но и с цел намаляване населението на земята. Дейвид Айк, коментира това, че те го правят защото нямат съвест.

Един италиански лекар Тулио Симончини е решил да търси причините за рака и как да се излекува по съвсем по-различен метод, защото е забелязал, че рака се развива по един и същи начин, независимо къде се е появил, какъв вид е и каква тъкан е образувал. Д-р Симончини е специалист по онкология и метаболитни нарушения и се замислил на какво прилича рака. Злокачествените образувания са били бели на цвят. Приличали му на гъбата кандида. Той провел самостоятелно изследване и започнал да изхожда от това предположение, че може рака да е процес на организма за защита от гъбичката кандида. За разлика от това негово мнение от наблюденията, традиционната медицина досега считаше и продължава да приема, че ракът е неконтролируемо деление на клетките. Според предположението на д-р Симончини гъбичката кандида, при отслабване на имунитета започва да се размножава и да образува собствена колония. Имунната система се опитва да защити всеки орган, който се зарази с кандидоза и започва да изгражда защитна „стена“ около него и това състояние традиционната медицина нарича рак. Докторът е на мнение, че метастазите се причиняват от това, че гъбичките кандида се разхождат вътре из организма. Те могат да бъдат спрени само от силния имунитет, а той отслабва от стресът, лекарствата, ваксините, храните, хранителните добавки, хербицидите, пестицидите, електромагнитните и микровълновите облъчвания и други. Докато имунитета на децата се формира само до 2-годишна възраст те им бият 25 ваксини.

Както сами разбирате Дейвид Айк, разкрива конспиративен заговор срещу цялото човечество, като това е само част от него и е описан от друга много важна гледна точка във втория видео клип.

Още по въпроса за укрити истини може да прочетете в следните статии – линк за тях оттук първата и оттук втората.

Следва продължение на темата във втората част линк за нея, след като бъде публикувана – оттук.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Скритата ИСТИНА – лечение на РАК със СОДА! Кой и защо прикрива тази успешна РЕЦЕПТА? (ВИДЕО)

  1. Ракът като цяло, във всичките му разновидности, е гъба! Гъбите обичат киселинна среда на живот, а содата неутрализира средата! Всички продукти, които консумираме със сода за хляб, помагат да се избегне или лекува ракът!

  2. Престанете да правите реклама на този доктор Симончини, защото това е най-големия мошенник измежду лекарите. Никой не е излекувал от рак а десетки са починали след неговата намеса. И не е вярно, че се прикриват заслугите му, за да печели фармацефтичната индустрия. Напротив, правени са много експерименти с болни животни по неговия метод и абсолютно неса дали положителен резултат. Точно поради тази причина е бил в затвора и въпреки всичко, сега продължава да си прави експерименти с болни нелегално. И понеже му е забранено да практикува в Италия, той се подвизавал в Албания.Последният случай е от лятото на тази година, поради който го издирват в Италия. Жертвата е 27 год мъж с тумор в мозъка, който след второто преливане на сода директно в тумора, умира веднага. Човекът е бил на крака и се е чувствал добре преди преливанията и веднага след това изпада в кома и умира. Въпреки всичко, той е взел преди това 20 хил евро от родителите на момчето, а след смърта му се е покрил веднага и сега го издирват. Такива изроди трябва да ги вкарват в затвора и да не излезнат от там, докато са живи! Никой няма право да се облагоделства за сметка на нещастието на други.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *