Скритата ИСТИНА за лечение на РАК със СОДА – ВИЖТЕ! (ВИДЕО)

Голямата тайна на содата, разкрита от италианския д-р Тулио Симончини – забранена за четене от хората с цел да се продават скъпоструващите медикаменти за химиотерапията

 От следния линк може да отворите първа част на статията – оттук.

След като е разбрал, че природата на рака е гъбична, той започнал да търси подходящ препарат за неговото унищожаване. Интересно нещо е забелязал той по време на своето изследване. Кандида се развивала толкова бързо, че успявала да се приспособи към противогъбичните препарати, че даже ги изяждала. Най-накрая дошъл ред на содата да бъде изпробвана срещу нея. Оказало се, че по неизвестни причини гъбичката кандида не може да се приспособи към нея. Болните от рак пациенти на д-р Симончини започнали да пият сода бикарбонат или както още се нарича хранителната сода – натриев бикарбонат. където било необходими той я е впивал със специално приспособление до определен орган, което е подобно на ендоскоп. Чрез него содата се вкарвала директно в тумора. Първите успехи не закъснели – през 1983 г. той лекувал пациент Генаро Сенгермано с прогноза за живот само няколко месеца. Имал рак на дробовете. Той оздравял за кратко време. След него и други пациенти оздравели.

Д-р Тулио Симончини

Д-р Тулио Симончини

След като представил метода си на лечение на италианското министерство на здравеопазването, той бил неприятно изненадан от медицинското общество. Те не погледнали изобщо трудовете му, обвинили го, че лекува с неодобрени лекарства и му отнели лиценза за работа като лекар. и към това се добавила кампания от медиите срещу него с подигравки и клевети по негов адрес и за награда за труда си дори бил хвърлен в затвора за 3 години затова, че лекувал успешно безнадеждни случаи на болни от рак, с обвинението , че ги „убивал“.

И така д-р Симончини продължил опитите си и да лекува със сода бикарбонат и не са могли да го спрат със заплахи. Често пъти, без да има визуален контакт с пациентите си, само по телефона той им давал инструкции и те са ги изпълнявали, а резултатите били повече от очакваните. Тази инфромация се разпространява само в интернет, а не в официалните медии.

Има едно нещо, което конспираторите знаят. И това е, че рака би могъл да се излекува и чрез храненето с плодове и зеленчуци, които обаче не са пръскани с химически фунгициди. Някои от плодовете и заленчуците съдържат силвестрол – естествена защита за борба срещу гъбичките. Ензимът CYP1B1, който е уникален маркер на раковите клетки, променя силвестрола и при проявената химическа реакция, той се превръща в субстанция, която убива само клетките на рака. И така само плодовете и зеленчуците, които не са обработени с химически фунгициди могат да дадат оздравителен ефект, защото най-разпространените фунгициди блокират производството на CYP1B1. Силвестролът е толкова по-голям в едно растение колкото повече гъбички има в него. Следните плодове и зеленчуци са от тези, които го съдържат: боровинката – червена и черна, авокадото, малината, гроздето, черното и червено френско грозде, ягодата прасковите, зелените зеленчуци (броколи и другите видове зеле), артишока, ябълките, патладжаните, зелената и червената чушка, аспарагусът и къпината.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Содата трябва да се приема 20-30 минути преди хранене, ако е за пръв път, трябва да е по малко количество – половин кафена лъжичка 2 пъти на ден, след време може да се увеличава до 1/2 чаени лъжички на прием. Ако се вземе след храна ефектът може да е обратен. може да се пие разтворена в малко вода или мляко, а също и в сух вид.

Добре е да се пие купена от аптеките пречистена сода, защото тази от магазините може да съдържа други примеси – алуминиеви съединения или фосфати. Този в аптеката е познат под името натрон (NaHCO3).

Може да се приема също и с лимонов сок заедно с водата – например равна чаена лъжичка сода бикарбонат, сокът от половин лимон и малко топла вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Скритата ИСТИНА за лечение на РАК със СОДА – ВИЖТЕ! (ВИДЕО)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *