СКРИТАТА ИСТИНА ЗА ЗДРАВЕТО – НАТУРАЛНИ продукти могат да заменят ХИМИОТЕРАПИЯТА, ВИЖТЕ! – част 1 (ВИДЕО)

Защо тези важни за здравето и живота на хората се укриват? Доказано е, че замразените лимони са 10 000 пъти по-силни от химиотерапията!

 

Раковите заболявания са едни от най-смъртоносните за нашето време. Постоянно се търсят нови и ефикасни начини за лечение, както в официалната медицина така и в алтернативната. При всички видове злокачествени заболявания се прилага химиотерапията. Също се появяват и методи за лечението на рака чрез натурални продукти. Дали те могат да заменят химиотерапията и дали можем да им се доверим. Да, обаче трябва да сме поне сигурни, че няма да ни навредят. Всички или почти всички натурални продукти, които са ефикасни в борбата с коварната болест са безвредни за здравите клетки, а убиват само злокачествените.

Лимоните със своите полезни антиацидни свойства са ефикасни и в борбата с рака.

Лимоните със своите полезни антиацидни свойства са ефикасни и в борбата с рака.

Един такъв природен продукт е лимонът. Всички сме чували за ползата от него заради съдържащият се в него витамин С. Оказа се, че той може да излекува някои болести, но ако се използва целият с кората. Начина, по който се препоръчва да се употребяват е като се измият и замразят в камерата на хладилника или фризера, а когато замръзнат да се настържат целите на ренде заедно с кората. Така с тези стърготини е добре да се поръсват всякакви ястия.

Лимонът е известен с лечебното си действие и сме свикнали да го употребяваме под формата само на сок. Но се оказа, че в кората му има 5-10 пъти повече витамини. Затова трябва да се използва целия лимон. Лимонената кора има учудващи лечебни свойства. Тя съдейства за изчистването на токсичните вещества от тялото и убива раковите клетки. При това не уврежда здравите. Целият лимон употребен е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията.

“Демир

Лимоновият екстракт унищожава успешно злокачествените образувания на 12 вида рак – на млечната жлеза, на простатата, на белите дробове, задстомашната жлеза, на дебелото черво и други. Установено е, че добре действа срещу всички видове рак, но най-добре се справя с туморите и кистите. Ефективен е и при гъбични и бактериални инфекции, вътрешни паразити, нормализира кръвното, действа и като антидепресант. Профилактично може да се взема и против грип и други, пише агенция БЛИЦ.

Има и други варианти на приложение на лимона – лимонов сок със сода, с някои видове растителни масла както е във видео клипа на Виктор Балит и с други природни средства. 

От следния линк може да отворите втора част на статията – оттук.

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “СКРИТАТА ИСТИНА ЗА ЗДРАВЕТО – НАТУРАЛНИ продукти могат да заменят ХИМИОТЕРАПИЯТА, ВИЖТЕ! – част 1 (ВИДЕО)

  1. "Целият лимон употребен е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията"-това ми звучи меко казано…идиотски, 10 000 пъти,в сравнение с какво?химиотерапията НЕ лекува,а лимонът-10 000 пъти повече!кой познава ЛИЧНО човека,който се излекувал с лимон,поне 1 човек има излекуван?

  2. може би за превенция е добре…твърде просто изглежда за да е истина…сигурно е,
    че са полезни лимоните, за зъбите са вредни обаче, разрушават емаила.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *