СКРИТАТА ИСТИНА ЗА ЗДРАВЕТО – НАТУРАЛНИ продукти могат да заменят ХИМИОТЕРАПИЯТА, ВИЖТЕ! – част 2 (ВИДЕО 2)

Защо тези важни за здравето и живота на хората се укриват? Доказано е, че замразените лимони са 10 000 пъти по-силни от химиотерапията!

 

От следния линк може да отворите част 1 на статията – оттук.

Ефект има и от екстракта от ябълки.

Той е полезен при рак на дебелото черво. Доказано е, че олигозахаридите съдържащи се в тях успяват да убият раковите клетки в дебелото черво до 46%. С това свойство ябълките съперничат и дори са по-ефикасни от някои от най-често прилаганите химиотералевтични препарати.

Олигозахаридите се съдържат във всички плодове и зеленчуци. Те укрепват здравето за разлика от лекарствата против рак, които увреждат и здравите клетки.

Дейвид Айк - автор на теорията на конспирацията.

Дейвид Айк – автор на теорията на конспирацията.

Учени са изследвали ябълките за профилактика и лечение на рака на дебелото черво, защото точно те се употребяват най-много в повечето страни. За тази цел може да са от полза и други плодове и зеленчуци. Вече е доказано, че ябълките са ефикасни при лечението на рак на черния дроб, на дебелото черво, не белите дробове, на млечната жлеза и на яйчниците.

А защо този факт се укрива от обществото? Защото фармацевтичните компании са загрижени за своите финансови интереси, да печелят пари от скъпоструващите химиотерапевтични препарати за сметка на здравето и живота на хората. Елита от конспиративни общества като масони, илюминати, билденберги и други са заинтересовани от намаляването на населението на земята и това е споменато в статията и видеото към нея за содата, лннк за нея – оттук. Един от плановете им е този чрез укриване на истината за лечение на рака и други болести чрез природни средства, да натрупат средства от продажбите на синтетични лекарства и да оставят на произвола на съдбата болните от рак вместо да разкрият истината за лечението им.

“Фигурин

Английският автор Дейвид Айк потресе света със своите разкрития за световната конспирация, изтъквайки данни за това как се укрива тази тайна от обществото. Според статистиката 8 млн. души от целия свят на година умират от рак. Все пак и природните средства нямат 100% успеваемост абсолютно за всеки вид рак, но и традиционната медицина не предлага 100% успеваемост за лечение на рака и други тежки заболявания.

Паметната плоча в щата Джорджия, на която е писано от световния елит, че трябва да останат само 500 млн. жители на земята.

Паметната плоча в щата Джорджия, на която е писано от световния елит, че трябва да останат само 500 млн. жители на земята.

Някои са имали полза от метода на Шевченко, от тревистия бъз, а други чрез друго лечение. Все пак природните методи имат висок процент на успеваемост – например този на Макс Герсон е около 95%. За още едно лечебно растение против рака може да прочетете друга статия, като е добре да обърнете внимание на линковете вътре в статията и клиповете, линк за нея – оттук.

А за надеждата за всички безнадеждно болни и за всички останали ви препоръчвам следната статия, която е подходяща и по повод на най-светлия празник на всички хора – Великден, като пак ви обръщам внимание на линковете в нея и прикрепените клипове, които са важни и обясняват много неща за причините на злото и самия смисъл на живота, линк за неяоттук.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *