Смъкнете опасното високо кръвно налягане с гъбите алги

Гъбите алги са ключът към дълголетието, тъй като лекуват високо кръвно налягане, стомашни и нервни болести

Един много лесен и алтернативен начин да бъдете здрави и да не страдате от високо кръвно налягане, стомашни проблеми, нервни болести и кожни проблеми, е да си отгледате гъби алги и да пиете водата, в която те живеят.
Отглеждането им е много просто и лесно – просто трябва да си купите или да си вземете от някой ваш приятел и да си ги отглеждате вкъщи. Наричат гъбите алги кристални гъби, тъй като приличат на малки кристалчета. Те много обичат сладко и се хранят със захар, сушени плодове и стафиди.

високо кръвно налягане

Гъбите алги са ключът към дълголетието, тъй като лекуват високо кръвно налягане, стомашни и нервни болести

Помагат много при високо кръвно налягане, прочистват стомаха и червата, прочистват организма, правят кожата чиста и красива.
Лечението с тях е древен източен начин, познат от векове. Хората, които ги приемали, имали силен имунитет и не страдали от никакви болести. Те обогатяват с лечебни вещества водната среда, която обитават и тази вода и много целебна.
За да си отгледате гъби алги, трябва да си намерите чист букран, да налеете вода и да сложите в нея няколко лъжици захар. После е достатъчно на няколко дена да им пускате по един сушен плод, за да се хранят те и да отпускат полезните си вещества във водата, която се пие. Не ползвайте никога метални съдове или прибори когато боравите с тези гъби, защото то ги убива, а ползвайте само пластмасови, стъклени или дървени. Отглеждането става на стайна температура. Всеки ден в определен час прецеждате водата и им слагате нова със захар. Това, което сте прецедили, се пие за високо кръвно налягане, стомашни неразположения, кожни проблеми, белодробни заболявания и за усилване на имунитета.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *