Смъртоносните капани на зрелищата (ВИДЕО)

Илюзионист смайва публиката с разделянето на човешки тела на две

Кристофър Никълъс Сарантакос е илюзионист, каскадьор, музикант и металист. Роден е в Ню Йорк на 19 .12.1967 година. Станал е много известен с фокусите си и илюзионистките си представления в Cirque Du Soleil и в хотел Луксор в Лас Вегас. Той  е известен и като Criss Angel Believe ( от английски и се изписва също Крис Ейнджъл Вярвате или Крис Ейнджъл Повярвайте ). В началото не е имал добър успех и добри отзиви и даже много са го критикували.

Един от най-спорните и скандални номера на Крис е разцепването на жена на две с голи ръце в Сънсет Парк в в Лас Вегас, което е заснето на видеото и едно момче, което е също така разцепени на две части и разменя телата им с това на краката им и на тазовата част. За това той няма разрешение.

Смъртоносните капани на зрелищата

Смъртоносните капани на зрелищата

Сам той споменава за присъствие на „демони в главата му” в en.wikipedia.org. Това са неща, които някои хора ги смятат за безобидни оптически измами с цел гледане на зрелище, но ако обърнем внимание и на тази страна с това, което той казва за демони и духове в него, можем да бъдем сигурни, че това става не със средства, които може да се обяснят с физическата наука, а чрез силата на демони, за които имаме предупреждение в Библията от Бог да не се присъства на такива места като това на и да нямаме контакт с тях, нито да издирваме посредниците им, защото това е голям грях пред Бога и не само това, а всичко, което е свързано с магии (а тълпата е търсела магии в представленията на Крис), окултизъм, контакти с духове на умрели (защото това е сатанинска измама) или други духове и всички съвременни форми на проявления на нечисти сили. В Библията намираме предупреждение за увеличаване на сатанинските измами в последното време визирайки с това нашето време, когато виждаме всички белези за Второто пришествие, че се изпълняват пред очите ни. Едно от тях е увеличаване на свръхестествените прояви в различни форми – имитация на явяване на духовете на умрели (статия за това четете – ТУК), различни форми на поклонение пред злите сили известно като сатанизъм (за един случай с убийство четете – ТУК), учения за прераждане, различни окултни прояви и други.

Всяко посещение на контактьори, зрелища като това с Крис и други подобни служители на тъмнината е с тежки последици за хората, които отиват на такива места и им се доверяват. Те представляват смъртоносни капани за хората заради демоничното влияние. Бог казва не трябва ли да се допита един народ до Него вместо до служителите на тъмнината. Хората попаднали под контрола на такива същества губят това, което Бог е приготвил за тях и за което се е пожертвал на кръста. Могат да се освободят от този контрол, но много трудно и да имат надеждата, както всички. Случаят на една българка е описан във видео клипа след този за Крист, а другите също дават светлина по този въпрос и за това, което е добре да знаем по важните за живота въпроси. Добавил съм и клип с интервю с Роджър Морно, за неговия случай има и издадена книга.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза
Цитати

Цитати

Цитати 2

Цитати 2

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *