Смъртта на тези две жени трябва да бъде предупреждение за всички (СНИМКИ и ВИДЕО)

Две жени от Бургас починаха вследствие на прекаляване с неподходящи и безсмислени диети за отслабване

Две жени на средна възраст си отидоха от този свят заради прилагането на скапани диети за отслабване.

Йорданка Ингилизова, шеф на отдел „Общество и култура” в областния в. „Черноморски фар”. Журналистка от висока класа, създател на „София филм фест на брега”, публицист, писател, радетел на идеята за съхраняване на Тракийската кауза, наградена посмъртно за това и има предложение да бъде удостоена със званието „Почетен гражданин”.

Смъртта на Йорданка Ингилизова трябва да бъде предупреждение за всички за опасността от прилагането на диети

Смъртта на Йорданка Ингилизова трябва да бъде предупреждение за всички за опасността от прилагането на диети

Всички тези почит и признания можеше да получи и приживе, ако не беше прилагала неподходяща диета за отслабване. Тя почина на Великден 2012 г. на 53 години с диагноза рак на панкреаса, открит малко преди да умре. Лекарите не могли да установят причината за влошеното й здраве повече от година. А тя се хранеше с белтъчна храна по книгата на диетолога Дюкан. Четири година е стояла на бюрото й и е била нейна настолна книга.

Пораженията от такава диета е увреждане на жлъчката, бъбреците, разпадане на мускулите и черния дроб, панкреатит и други. Причината е създаване на силно киселинна среда от храната, с която тялото не може да се справи. Тя отслабнала с 15 кг за 4 години.

Веселина Павлова, пресаташе на Апелативен съд- Бургас, нейната смърт също трябва да бъде предупреждение за всички за опасността от прилагането на диети

Веселина Павлова, пресаташе на Апелативен съд- Бургас, нейната смърт също трябва да бъде предупреждение за всички за опасността от прилагането на диети

Авторката на статията в Флагман.бг е убедена, че Дюкан е виновен за смъртта на Йорданка Ингилизова и това е съвършено вярно. Някои умни глави сякаш са недобронамерени с това, което правят в своята област като специалисти в случая с диетите за отслабване. Затова не трябва да се доверяваме на всички, а да се черпи информация от повече източници и от критиците им. Например много е близко до ума, че храна без сурови плодове и зеленчуци и без зърнени храни може да доведе до болести и ранна смърт, тъй като не е свойствена за човека.

Например райската диета на Адам и Ева е била от плодове и зърнени храни, пълна противоположност на диетата на Дюкан.

Когато Йорданка Ингилизова заговореше на аудиторията за култура, залата онемяваше

Когато Йорданка Ингилизова заговореше на аудиторията за култура, залата онемяваше

Подобна е причината за смъртта и на Веселина Павлова, която си отиде от този свят на 17 май 2013 г. едва на 54 години. Тя е била пресаташе на апелативния съд в Бургас и след кончината й тръгнаха най-различни слухове за причината на преждевременната й смърт.

“Демир

Според близките й Веселина починала от сърдечна недостатъчност вкъщи, поради неспособност да овладее кръвното налягане. А в действителност тя не е ходила на работа през последните 2 месеца заради състоянието си и външния си вид и причината за смъртта й е прилагането на диета с детски пюрета и зелен чай за отслабване след хранене. Това е довело до анорексия, но Веселина е пазела в тайна заболяването си и е стигнала до 42 кг в деня на смъртта си. Навярно е разбрала грешката си с диетата, когато мускулите й се разпадали и сърцето е отказало да работи нормално и затова е искала да остане у дома си и да не вижда никого.

Веселина Павлова – жената, която държеше в ръцете си десетки политици и магистрати

Веселина Павлова – жената, която държеше в ръцете си десетки политици и магистрати

Тези два случая, нека да служат като предупреждение за опасността от прилагането на диети за отслабване и да не се престарават някои жени с малко наднормено тегло и да бързат да свалят килограми с рисковани диети.

Може да прочетете и тази интересна статия като са важни линковете и видео клиповете в нея – ТУК.

Пиер Дюкан, срещу диетата му е имапо съд, бъдете бдителни

Пиер Дюкан, срещу диетата му е имапо съд, бъдете бдителни

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Смъртта на тези две жени трябва да бъде предупреждение за всички (СНИМКИ и ВИДЕО)

  1. Не говорете глупости медицински лица сте…………не си мийте ръцете с отслабването и диетите……..тромбофлебитът сред младите жени e само и единствено в следствие неконтролирана употреба на противозачатъчни средства моя близка получи същото заболяванетo на 23 години, размина се с повредена вена, като за малко да загуби единият си крак…….медиците свалят подозренията от фармацията в случая наблюдаваме kak едната ръка мие другата(като скачени съдове).
    Спрете да убивате младите жените на България,заради вашата алчност и взаимосвързаност.

  2. Вегетариантка съм от 12 годишна. Лично познавам д-р Михайлов. Уникален лекар. Всички лекари бяха отписали сестра ми , а той с правилни методи но прочистване и хранене и удължи живота с 5 години. С уважение към него! Антония

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *