Смес от куркума и кориандър за бързо и лесно отслабване

Съчетанието между двете екзотични поправки гони токсините, вирусите, мазнините и отровите от тялото и води до отслабване

Тялото може да бъде почистено от токсини, мазнини, отрови, вируси и шлаки много лесно и бързо – с помощта на две подправки, които могат да направят чудеса с тялото ви. С тях ще постигнете и отслабване. Става въпрос за смес от куркума и кориандър – две екзотични подправки, с които ще се простите и с излишните килограми без да усетите.

Смес от куркума и кориандър за бързо и лесно отслабване

Смес от куркума и кориандър за бързо и лесно отслабване

За това съобщава мъж, който е научил това от лекар хомеопат. Той е преживял тежка операция, след което е трябвало да пие много лекарства. За да изчисти организма си, той започнал да приема сместа, която слагал в чаша кисело мляко, супи и ястия, но не ги варял, а ги посипвал след като си сипе в чинията ядене. Може с тази смес да поръсвате и салатите си, да слагате в таратор и други супи. За една чаша кисело мляко например дозата е половин супена лъжица от сместа, същото количество може да си слагате и в една чиния с храна.
По думите на мъжа рецептата се взима ежедневно по веднъж на ден. След като 6 месеца той е правил това, мъжът не само е спрял всякакви лекарства, но и е смъкнал близо 20 килограма и то точно от местата, където е бил натрупал нездравословно – по корема и около талията. Той заявява, че съчетанието между куркума и кориандър се противопоставя на всички токсични храни и напитки, вреден въздух, замърсена околна среда, прах, отрови, тютюнев дим и др. По 1/2 супена лъжица смлени от едното и другото се смесват във всяко любимо ваше ястие един път дневно. След 15-20 мин. двете подправки се съединяват с натрупаните в организма токсични вещества, ненужни мазнини, бактерии и вируси и организмът започва да ги изхвърля. А след като изхвърлите токсините, много бързо и ще отслабнете.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Смес от куркума и кориандър за бързо и лесно отслабване

  1. Ще пробвам от следващата седмица и след 40 дена ще видим какво ще стане

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *