Сок от моркови спаси писателка от рак на дебелото черво

Известната детската писателка Ана Камерън се е излекувала от 4-та фаза на рак на дебелото черво само с пиенето на сок от моркови

Известната детската писателка Ана Камерън се е излекувала от 4-та фаза на рак на дебелото черво само с пиенето на около 2 литра сок от моркови всеки ден. Потърпевшата не се е подлагала на друго лечение и не е спазвала друга диета, а е консумирала всичко, което й се е харесало, дори сладолед и месо.
Смъртоносният рак на дебелото черво е открит у жената през юни 2012 година. През август следващата година тя вече е била напълно излекувана. Всички нейни изследвания са показали, че няма и следа от заболяването.

рак на дебелото черво

Известната детската писателка Ана Камерън се е излекувала от 4-та фаза на рак на дебелото черво само с пиенето на сок от моркови

Когато ракът й бил открит, станало ясно, че той е в 3-та фаза. На болната от рак на дебелото черво била направена химиотерапия и въпреки това няколко месеца по-късно той дал метастази и преминал в 4 фаза.
Онкологът, който лекувал писателката й казал, че радиацията няма да й помогне. Той препоръчал химиотерапия, за да забави смъртта на жената, но казал, че химиотерапията няма да излекува рака. Тогава Ана Камерън попитала хирурга още колко живот й остава и той отговорил, че без химиотерапия вероятно разполага само с две-три години и не много повече ако направи курс на химиотерапия.
След тези отговори Ана се отказва от по-нататъшно „класическо“ лечение. От един нейн познат тя научава, че пиейки по-голямо количество сок от моркови, той е елиминирал рак на шията. И така тя започва да пие по над 2 литра сок от моркови на ден.
По нейни думи две седмици след започване на тази терапия със сок от моркови, няма подобрение. Осем седмици по-късно обаче туморите са спрели да растат и започнали да се свиват. Четири месеца след началото на морковената терапия всички лимфни възли в дробовете, където е имало метастази, се били върнали към нормалното си състояние.
Осем месеца след началото на терапията, нямало и следа от рак на дебелото черво и метастази навсякъде по тялото на писателката.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *