Спортът в детските години оформя стройна фигура (СНИМКИ и ВИДЕО)

Повечето известни звезди са спортували в детските години благодарение, на което са изградили изящни фигури

 

Спортът в детските години оформя тялото да е красиво и стройно. Например младата актриса Евелин Костова, дължи изящното си тяло на тренировките през детските години. Тя се е занимавала с тенис на корт и лека атлетика до 7 клас. Често ползва колело, за да се придвижва из София. Всеки ден прави разгрявка по час и половина в НАТФИЗ.

Актрисата Яна Маринова е убедена, че тялото се оформя в детските години. Тя е тренирала лека атлетика и художествена гимнастика в детството си, а сега се занимава със салца и аеробика. Сега упорито разтяга шпагати и се занимава с каланетика, за да поддържа фигурата си и особено за дълги и красиви мускули.

Евелин Костова

Евелин Костова

 

Яна Маринова

Яна Маринова

 

Моделката Диляна Попова тренира в дома си за оформяне на елегантно тяло. В началните класове като ученичка е тренирала хандбал, но само до 7 клас. На фитнес ходи най-много 3 пъти седмично. Тренирала е и бокс преди няколко години, но се отказва от него. Заради добрата си визия е канена да рекламира бельо и бански костюми.

Диляна Попова

Диляна Попова

Мис България 2011, манекнката Ваня Пенева се е занимавала в детството си със спортни танци, балет и лека атлетика. Сега се поддържа с крос и фитнес. Тя спечели и награда за перфектни крака в конкурс за идеална фигура.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Ваня Пенева

Ваня Пенева

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *