Спортът в детските години оформя стройна фигура (СНИМКИ и ВИДЕО)

Повечето известни звезди са спортували в детските години благодарение, на което са изградили изящни фигури

 

Спортът в детските години оформя тялото да е красиво и стройно. Например младата актриса Евелин Костова, дължи изящното си тяло на тренировките през детските години. Тя се е занимавала с тенис на корт и лека атлетика до 7 клас. Често ползва колело, за да се придвижва из София. Всеки ден прави разгрявка по час и половина в НАТФИЗ.

Актрисата Яна Маринова е убедена, че тялото се оформя в детските години. Тя е тренирала лека атлетика и художествена гимнастика в детството си, а сега се занимава със салца и аеробика. Сега упорито разтяга шпагати и се занимава с каланетика, за да поддържа фигурата си и особено за дълги и красиви мускули.

Евелин Костова

Евелин Костова

 

Яна Маринова

Яна Маринова

 

Моделката Диляна Попова тренира в дома си за оформяне на елегантно тяло. В началните класове като ученичка е тренирала хандбал, но само до 7 клас. На фитнес ходи най-много 3 пъти седмично. Тренирала е и бокс преди няколко години, но се отказва от него. Заради добрата си визия е канена да рекламира бельо и бански костюми.

Диляна Попова

Диляна Попова

Мис България 2011, манекнката Ваня Пенева се е занимавала в детството си със спортни танци, балет и лека атлетика. Сега се поддържа с крос и фитнес. Тя спечели и награда за перфектни крака в конкурс за идеална фигура.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза
Ваня Пенева

Ваня Пенева

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *