Спрете ужасните болки в ставите с ябълков оцет

Ябълков оцет помага при полиартрит, артроза, шипове и подагра

В действителност, за да излезете победители в тази борба с артрита и полиартрита – т.е. възпалението на ставите и артрозата, е необходимо безпрекословно да следвате диета, основана на рязко ограничаване на соли и пурини. Възползвайте се от напитка с ябълков оцет.
Само няколко седмици лечение и ще захвърлите бастунчето.
В народната медицина е известно едно от най-добрите средства за лечение на артрита и това наистина е ябълковият оцет.

Ябълков оцет помага при полиартрит, артроза, шипове и подагра

Ябълков оцет помага при полиартрит, артроза, шипове и подагра

За съжаление, много хора страдат от артрит. Не помагат нито ибупрофенът, нито другите подобни препарати. Може и да не ви се вярва, но ако пиете ябълков оцет (смесвате с чаша вода не 2, а 10 чаени лъжички ябълков оцет), още на втория ден накуцването ще намалее с цели 20 процента, а на четвъртия ден – с 50 процента. А към края на месеца – с цели 75 процента.
В крайна сметка болките изчезват, а ставите се раздвижват. И човекът, който доскоро се е придвижвал с бастунче, вече може да се движи самостоятелно.
А знаете ли, че англичаните имат една поговорка: „Ако изяждате на ден по една ябълка, лекар не ви е нужен“. Вероятно затова хората там страдат много по-рядко от отлагането на соли. Това се обяснява и с факта, че англичаните обичат чай с мляко – те изливат прясно приготвения чай в горещото мляко. Оказва се, че именно млякото извлича от чая всички полезни ферменти и снабдява с тях човешкия организъм.
Ако концентрацията на оцета ви се струва висока, започнете с 5 лъжички и постепенно добавяйте по още една, докато стигнете до 10 лъжички. Приемайте напитката по време на ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *