Срещу грип, синузит, вируси и гъбички – сребърна вода

Лечебната сребърна вода е подходяща за лечение и при деца

В студените грипави дни има още едно много ефикасно средство да противодействате на грипния вирус, на настинките и заразите. Става въпрос за чудодейната сребърна вода, която има много силно дезинфектиращо и бактерицидно действие. Тя успешно може да унищожи над 650 вида болестотворни бактерии. Затова лечебната сребърна вода се използва много успешно за лечение на синузит, ангина, запушен нос и възпалено гърло.

Срещу грип, синузит, вируси и гъбички – сребърна вода

Срещу грип, синузит, вируси и гъбички – сребърна вода

Много хора използват сребърна вода, защото тя наистина помага. Можете да си я купите от аптеката или пък ако имате апаратче за производство – да си приготвите от нея. Сребърната вода е наистина много ефикасна и като имуностимулатор. Тя може да бъде използвана и от деца. Някои майки пръскат в нослето на децата си като я разреждат 50:50 с физиологичен разтвор. Може да прилагате този метод при деца, тъй като водата съдържа само колоидно сребро (сребърни йони), което няма противопоказания, нито токсична доза. За отпушване на носа на по-възрастните хора просто по няколко пъти на ден капвайте от нея в ноздрите си.
Лечебната сребърна вода става и при възпаления на ушния канал, които вървят ръка за ръка с инфекциозните болести на горните дихателни пътища. В този случай слагайте по 3-4 капки в ушите. Ако имате зачервено гърло, ангина, ларингит и фарингит заедно с капките в ушите и носа, може да си правите гаргара. Ако имате шише със спрей, е хубаво да си сипете сребърна вода там и да впръсквате от нея директно в гърлото.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *