Стомашен байпас превърна дебеланка в чироз (ВИДЕО)

Джули се тъпче с храна по цял ден, за да оцелее

Само за година жена, която се подложила на операция за стомашен байпас, се стопила с близо 90 килограма и сега прилича на чироз. 51-годишната Джули от Лийдс, великобритания тежала 127 килограма, но след интервенцията тя достигнала критичните 38 килограма.

Джули, слаба като чироз

Джули, слаба като чироз

Тя се храни по много и обилно, с калорични храни, но не може да качи и грам, тъй като след операцията тя се разболява от рядка болест, която кара тялото й да не усвоява хранителните вещества, пише „Блиц” като цитира вестник „Сън”.
Лекарите не могат да й помогнат с нищо, а лечението на Джули е да се храни по много и често, за да оцелее. И въпреки че се тъпче непрекъснато, жената е кльощава, а тялото й успява да усвои само минимална част от нужните му за оцеляване калории. Менюто на Джули на ден например включва половин бучка сирене или кашкавал, пакет пушена сьомга, пакет бисквити, един кекс, порция къри, няколко големи парчета овчарски пай и 4-5 пликчета бонбони.
Решението да се оперира дошло когато жената напълняла неимоверно. Тя платила 10 000 лири, за да отрежат част от стомаха й. Веднага след операцията тя започнала да се топи и сега прилича на жив скелет. Сега Джули трябва да яде по 5000 калории дневно, тъй като ако не се храни усилено, може да свали до 3 килограма за няколко дни.
И колкото и да обичала да си похапва, сега Джули вече мрази яденето, защото то й отнема много време и средства.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *