Стопете 5 килограма за 3 дни с ето тази диета!

След приключването й е добре да понамалите калориите, ако искате да запазите килограми

Въпреки че нито лекарите, нито диетолозите не препоръчват бързото отслабване, тъй като е нездравословно, а и килограмите след това се възстановяват бързо, понякога ни се иска да се вталим светкавично. Именно заради това са измислени и кратките ударни диети, с които можем да олекнем до 5 килограма за няколко дни. Такава е и тридневната диета, която може да ви послужи в екстремни ситуации, в които е наложително да се набутате в миналогодишните си дънки.

Стопете 5 килограма за 3 дни с ето тази диета!

Стопете 5 килограма за 3 дни с ето тази диета!

По принцип тридневната диета има много вариации и всеки си е пригажда както на него му е по-удобно и лесно. Класическият вариант обаче повелява да се храним така, че да поемаме между 800 и 1000 калории на ден. Според „Кулинар” традиционната закуска се състои от кафе без захар, половин грейпфрут и препечена филийка със съвсем малко масло. За обяд може да си приготвите препечена филийка с консерва риба тон или някаква друга риба (за предпочитане печена, а не пържена), а за десерт – отново кафе без захар, което ускорява усвояването на храната. Вечерята включва 80 грама печено или варено месо (не колбаси), зелена салата, ябълка и като награда – чаена чаша сладолед.
За да задържите постигнатите килограми, а не още на следващия ден да си качите 5-те стопени килца, е добре да не се връщате веднага към стария си начин на хранене, а да ограничите някои храни като сладко, хляб или пържени храни, чипсове и други залъгалки, които притежават скрити калории. Успех!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *