Стоянка Мутафова стопила камъни в жлъчката само с вода

Страхът от операция принудил голямата наша актриса Стоянка Мутафова да намери алтернативен лек при камъни в жлъчката

Само с вода стопила камъни в жлъчката голямата наша актриса Стоянка Мутафова. Сама комедийната ни прима разказва това. Страхът от операции и болници направили чудото тя да се отърве от този страшен проблем преди време.
„Госпожа Стихийно бедствие” както я наричат мнозина, получила криза и лекарите с ехографско изследване й открили камъни в жлъчката. По думите на великата Стояна те не били камъни, а направо каменна кариера. Тя обаче се уплашила и решила да не ляга засега под ножа и да потърси алтернативно лечение. Разпитвала за билки, за илачи срещу камъни в жлъчката и накрая открила. Посъветвал я стар столичанин, че само с глад и минерална вода тя може да се пребори с този нелек проблем и камъните сами ще се стопят.

камъни в жлъчката

Страхът от операция принудил голямата наша актриса Стоянка Мутафова да намери алтернативен лек при камъни в жлъчката

15 дни Стоянка Мутафова минала на пълен глад, като единственото нещо, което приемала, била минерална вода от софийската баня. Актрисата едва оцеляла след дългото гладуване, но успяла да стопи упоритите камъни в жлъчката. След това тя започнала да се храни много пестеливо и досега няма такъв проблем.
Иначе и други болести я мъчат отвреме-навреме, но Стоянка Мутафова има силен и дълголетен ген и затова бързо се справя с болестите. Тази зима, както и предходната отслабената й имунна система й изигра лоша шега и тя боледуваше от грип, но се оправи бързо, след като послуша лекаря си да пази леглото.
Освен от камъни в жлъчката, великата ни актриса се оплаква от болки с ставите и костите, кокоши тръни, мазоли – все неща, свързани с динамичната й натура.
Самата Стоянка Мутафова признава, че щом се качи на сцената, всичките й болести изчезват от само себе си. Има няколко контузии и две операции на краката, сериозни проблеми със зрението, след едно злополучно падане на декор върху главата й.
Но винаги, както и при проблемите с прословутите камъни в жлъчката, голямата наша актриса успява да се справи.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *