„Студената” диета на Сара Джесика Паркър прави чудеса

Освен с диета, холивудската актриса Сара Джесика Паркър, позната с ролята на Кари Брадшоу, вае тяло и с йога и спорт

Сара Джесика Паркър, позната на любителите на сериали с ролята си на Кари Брадшоу, винаги е впечатлявала с идеална фигура и добър външен вид. Но зад тази красива хармонична външност се крие не друго, а диета, ограничения и много спорт. Защото природата дана донякъде, останалото е наша лична задача.

диета

Освен с диета, холивудската актриса Сара Джесика Паркър, позната с ролята на Кари Брадшоу, вае тяло и с йога и спорт

Отдавна се знае, че за поддържа добрата си фигура, актрисата ползва т.нар. „Студена” диета. При този хранителен режим балансирано се приемат храни, които са богати на протеини – месо, яйца, риба. Към тях Сара Джесика Паркър добавя големи количества плодове и зеленчуци.
Сутрин актрисата пие единствено билков или плодов чай без да го подслажда. На обед обаче Паркър похапва бекон и яйца със зелена залата или салата айсберг. Не са позволени никакви въглехидрати като хляб, картофи, ориз. Вечерята също се състои от повече месо – най-често бяло пилешко месо или телешко. Преди да си легне холивудската актриса изяжда и един плод. Това е ударното меню на Сара, когато иска бързо да влезе във форма. През останалото време тя си позволява повече плодове, тъй като без тях актрисата не може, пък и те са много полезни.
Освен тази „Студена” диета, звездата тренира и много усилено. Първата любов на Сара Джесика Паркър е йогата. С нея тя извайва до съвършенство фигурата си, чувства се по-гъвкава и подмладена. Любимо друго физическо упражнение на актрисата, е изкачването на стъпала, защото чрез него не само се отслабва, но и тялото и краката се стягат и целулитът изчезва.
Сара Джесика Паркър дотолкова държи на фигурата си, че през 2009 г. тя и съпругът й Матю Бродерик станаха родители на близначки. Бебетата бяха износени не от актрисата, а от сурогатна майка, тъй като Сара не искаше да наруши перфектното си тяло и да загрози бюста си с кърмене. Двете момиченца – Марион Лорета Елуел Бродерик и Табита Ходж Бродерик вече са на 5 годинки. Звездната двойка има и по-голям син – Джейми, на 12 години.
Преди време Сара Джесика Паркър се раздели и с емблематичната бенка на брадичката си, тъй като била канцерогенна. Актрисата, която вае тяло с йога и студена диета, се подложи на козметична операция за отстраняването й, но и досега не крие, че трудно се решила на тази стъпка, тъй като бенката била като нейна запазената марка.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *