Тайнствена пещера у нас удължава живота и лекува безплодие

Скалите са причина в нея да се фокусират силните земни енергии, които коригират човешката аура

Има необясними неща на този свят, които само ни доказват колко непознаваем е животът около нас. Природата е както голяма загадка, така и огромен лечител, който ни помага да бъдем здрави и жизнени, маркирайки интересни места, в които можем да се заредим. Такова едно място е и тайнствената пещера „Утробата”, за която в последно време се говори много.

Тайнствена пещера у нас удължава живота и лекува безплодие

Тайнствена пещера у нас удължава живота и лекува безплодие

Тя се намира на 20 км от Кърджали в Източните Родопи и до нея няма асфалтов път. Въпреки това все повече хора искат да я посетят, тъй като тя има способността да подмладява хората, които дръзнат да преспят поне една нощ в нея. Дори и само да посетиш няколко часа, също имало огромен ефект върху тялото и душата.
Според запознати формата на скалите в пещерата са причина в нея да се фокусират силните земни енергии, които коригират човешката аура, затова и в нея човек бързо възстановява физическото си състояние.
Името „Утробата” не е случайно. Тя наподобява женска утроба, а по време на зимното слънцестоене тънък лъч светлина прониква в недрата й. Той стига до нещо като олтар, наподобяващо матка. Комбинацията между магнитното поле на камъните и инфрачервеното лъчение на слънцето, води до уникалното енергийно влияние. То пък подмладява всяко живо същество, категоричен е монахът.
Освен всичко друго пещерата помага на бездетни двойки да имат деца. За тази пещера се знае много на Запад, откъдето идват и множество хора с репродуктивни проблеми. Те остават там с часове да медитират, а пещерата им дава сила, а енергийните вихри и полета церят безплодието.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *