Татуировки заличават белези от ракова операция

На 28 години младата жена вече била претърпяла двойна мастектомия

Кели стана първата жена в света, която заличи операциите от рак на гърдите си с татуировки. 34-годишната жена се разболяла от рак още като била на 11 години, но никакво лечение на помогнало. На 28 години Кели вече била с ампутирани гърди, тъй като ракът прогресирал и се наложило органите да бъдат отстранени. След като се възстановила, вместо да изпадне в депресия и да се отчае, Кели решила от лимоните, които животът й предложил, да си направи лимонада. Тя намислила да прикрие белезите от операциите с татуировки. Речено – сторено.

Кели

Кели

Тя покрила гърдите си с приказни рисунки и по този начин събуди овациите на хиляди хора по целия свят.Снимки на Кели обиколили планетата, тъй като тя ги пуснала в социалните мрежи и получила подкрепата на милиони жени с подобен проблем. Снимките й събрали над 1 милион харесвания само за две денонощия. Смелостта и непримиримият дух на Кели се харесали на много хора, пише „Блиц”.
Кели се чувства привлекателна и не страда от ниско самочувствие. По думите й татуировките били нейните значки, които да й напомнят за мъките, болките и трагедиите, които е преживяла, но и за борбата, която е водила със страшната болест. Сега смелата жена е член на един ексклузивен клуб с име „Свят на рака”, който чрез социалните мрежи се опитва да заостри общественото внимание върху болестта рак на гърдата. Идеята им е да дават кураж на жени с тази болест, както и да напомнят на всички, че ранната диагностика понякога може да спаси човешкия живот.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *