Течна храна и йога помогнали на Ани Салич да стопи 11 килограма

Новинарката изкарала цял курс на лечение и успяла да се втали и подмлади

Въпрос на личен избор е дали да се заемеш със себе си и да се вкараш във форма, или да си я караш по старому, споделя тв водещата Ани Салич, която е коренно променена, след като след дълго отсъствие се върна на екран. Липсата й се дължеше на нелеп инцидент, при който Ани падна тежко и счупи крака си.

Течна храна и йога помогнали на Ани Салич да стопи 11 килограма

Течна храна и йога помогнали на Ани Салич да стопи 11 килограма

Това наложи дълго и продължително лечение, след това рехабилитация, а после лекарите й откриха остеопороза, което още повече забави излекуването й.
Затова тв водещата решила, че трябва да свали доста килограми от себе си, за да може да бъде по-здрава и теглото й да не пречи на тялото й да функционира правилно.
И резултатите не закъсняват. Тя започва да се храни само с течна храна в центъра на Иван Гарабитов, където съчетава диетата с йога упражнения и практики. Така в края на програмата си Ани Салич тежи с 11 килограма по-малко, а излъчването й е повече от здраво и младежко.
Тя започнала програмата за първи път в края на юни. Според водещата обаче затлъстяването е проблем не само при възрастните, но и при децата.
По думите й водещи бекари ендокринолози й препоръчали да опита всички алтернативни методи и след това, ако е необходимо, да се изпишат медикаменти. Ани опитала и останала изненадана от резултатите.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *