Тони Дачева си бие по 4 пъти на ден инсулин, заради коварния диабет

Фолк певицата е сама в живота, но има огромно желание да си осинови дете

Стрес отключил коварната болест диабет при фолк певицата Тони Дачева. Заради това тя сега си бие по 4 пъти на ден инсулин, за да е добре и да е във форма.
Всичко станало около година след като Тони била отвлечена от бизнесмен в Лобош. Там тя гостувала като изпълнителка и вече била изпълнила ангажимента си, но собственика на хотела бил пиян, затворил вратата и не разрешил на певицата и на състава да си тръгнат. Тони се изплашила много, а година по-късно й се наложило да потърси лекар, заради симптомите на диабет.

Тони Дачева си бие по 4 пъти на ден инсулин, заради коварния диабет

Тони Дачева си бие по 4 пъти на ден инсулин, заради коварния диабет

Тони Дачева в момента няма до себе си човек, тъй като след раздялата на дългогодишния си приятел, не е успяла да срещне още такъв, който да хареса.
Въпреки че е сама, Тони обаче има една огромна мечта и смята да я осъществи – иска да осинови дете. Тя много искала да има свои деца, но просто така се получило, че нямам. Вече е направила нужните стъпки за осиновяване и по думите й това ще се случи скоро.
Тони Дачева е обмисляла това свое решение дълго и съжалява, че не го е направила по-рано. Спирало я е това, че си е мислела, че ще намери човека до себе си, за да направи тази крачка и да отгледат едно детенце заедно.
Фолк певицата е готова вече за дете и заявява, че ще даде всичко от себе си да го направи щастливо.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *