ВИЖТЕ кой е убиецът на РАКА и за ЛЕЧЕНИЕ на кои други болести се прилага (СНИМКИ и ВИДЕО 4)

Дървото Гравиола е 10 000 пъти по-силен убиец на клетките на рака от химиотерапията, без да уврежда здравите

Дървото Гравиола е чудотворен природен убиец на раковата клетка 10 000 пъти по-силен от химиотерапията. Нещо повече, за разлика от химиотерапията, съединенията извлечени от дърветата Graviola selectivelyhunts убива само раковите клетки. Те не увреждат здравите клетки, а само клетките на рака!

Разпространено е в тропиците, из Южна Америка, най-много в Бразилия.

Невероятни противоракови свойства на дървото Graviola са били широко проучени преди години, така че защо не сме чували нищо за него?

Дървото Гарвиола е наречено убиец на рака, полезно за лечение и на други болести.

Дървото Гарвиола е наречено убиец на рака, полезно за лечение и на други болести.

От една компания работила върху него казват: „Защото искахме да направим някоя голяма корпорация и да можем да възвърнем  обратно парите си, похарчени за година за научните изследвания, като се опитахме да направим синтетичен вариант на лечебните антиракови вещества в растението.” Но не са успели.

След като е толкова ефективно за лечение и унищожава раковите клетки избирателно, без да уврежда здравите клетки, можело е да се вложат пари в натурална терапия с растението. Федералният закон в САЩ и Бразилия изисква всяко нещо да се патентова, а природни продукти не могат да бъдат патентовани. Въпреки това, ако ги е боляло за здравето и живота на хората, щяха да променят закони и каквото е необходимо, за да го въведат и да спасят много човешки животи.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Изследванията върху лечебните свойства на Гравиола са започнали от 1940 г., а през 1976 г. е открит неговия антираков ефект. Доказано е още тогава и са проведени 20 теста от Националния институт по рака (National Cancer Institute).  

Плодът от Гравиола.

Плодът от Гравиола.

Колко души са загинали напразно, докато производителите на лекарства са скрили тайната на чудотворното дърво Graviola заради млрд. долари печалба от продажбата на скъпоструващи лекарства?

Освен, че е антираково средство, Гравиола е широкоспектърен антимикробен агент за бактериални и гъбични инфекции, ефективен е срещу вътрешни паразити и червеи, понижава високото кръвно налягане и се използва при депресия, стрес и нарушения на нервната система.

Лечебните вещества в дървото ефективно могат да убиват злокачествени клетки на 12 вида рак, включително на дебелото черво, на гърдата, на простатата, на белия дроб и рак на панкреаса ..

Съединенията му се оказаха, че са до 10 000 пъти по-силни в забавяне на растежа на раковите клетки, отколкото Adriamycin, често използвано лекарство за химиотерапия!

Гравиола - убиец на рака 10 000 пъти по-силен от химиотерапията.

Гравиола – убиец на рака 10 000 пъти по-силен от химиотерапията.

Тук отново намираме намесата на някои конспиративни организации, които имат интерес да извличат печалби от лекарства, гмо, ваксини и други неща, с които да намалят населението на земята и да въведат новия световен ред, при който да поставят живота, имуществото и финансите на хората под техен контрол.

За това пише в Библията в книгата Откровение 13-глава, стихове 16 и 17. Но за това нещо има предупреждение в глава 14-та, следователно ще има възможност да се противопоставят хората и да избират между подчинението налагано от тази политическо-религиозна сила, за която е предсказано, че ще се появи в последното време и поклонението пред живия Бог, което е животоспасяващо.

От гледна точка на вярата, за всеки човек Бог е осигурил спасение, т. е. обещаната награда за вечния живот в новия свят след Второто пришествие, когато според писаното в Библията ще бъде първото възкресение. За надеждата за избавление от вечната смърт, Исус е пояснявал, че животът е най-важното нещо за човека и какво ще даде човек, за да получи безсмъртие или вечен живот след споменатото първо възкресение. Ние не можем да дадем нищо, за да го заслужим, но можем да го получим, да приемем този дар само при условие – чрез вяра в Бога. Затова четете Библията.

По този въпрос се говори в клипа „Последните Събития на Библейските пророчества’, прикрепен към статията, а останалите са за „Гравиолаубиецът на рака” и това, което не искат вие да знаете за дървото и лечебните му свойства. Предлагаме ви също и статия за научни факти в полза на Библията и произхода ни – линк за нея оттук, статия за ваксините – линк оттук и статия за рака – оттук.

Цитати

Цитати

Enjoyed this post? Share it!

 

20 коментара по “ВИЖТЕ кой е убиецът на РАКА и за ЛЕЧЕНИЕ на кои други болести се прилага (СНИМКИ и ВИДЕО 4)

  1. Пълни глупости! Цитат от библията в здравна статия… умрях да се смея. И това би трябвало да помага при всички най-разпространени видове рак, нищо че имат съвсем различна патогенеза. Смехотворно

  2. Аз не съм атеист. Има си място за религията, има си и за медицината. Да се убеждава лековерния български гражданин в ефективността на някакво екзотично "лекарство" с помощта на религиозни препратки, е шарлатанство.

  3. знака на антихриста е 666 и е сложен на всяка стока, кредитна карта и т.н.- бар кода в началото в средата и в края има две по дълго ивици с тях се бележат шестиците…и няма да е лощо да уважавате родния си език чрез,който може да изразите най- правилно и най – логично природните закони и законите на вселената и напътствията на вашите създатели…така че пишете на кирилица а не с латински букви… и се опитвайте да правите разлика между истина и лъжа , между добро и много е важно да се изчисти миналото и всеки миг от живота си да го направите траен за да не загубите вашето бъдеще и бъдещето на децата си…

  4. Много добре казано! Всички фармацевтични компании търсят тези продукти, които НЯМА да излекуват поколенията за да бъдат по-дълго време болни и да дърпат повече и повече пари…

  5. Не е вярно, сега гледах, наистина има три по-дълги линии, но те отделят различните части на баркода и не са обозначени с цифри.Около тях може да има шестици, но може и да няма, зависи от баркода-сравних няколко…Аз вярвам в Бога и в Библията,но смятам, че още не ни е дадено да знаем какъв ще бъде белегът на Звяра…така че не заблуждавайте хората.

    • белегьт на звяра е неделята защо неделя –защото БОГ ИМА един ден сьбота а САТАНА ИСКА и тои ден на поклонение –кои и как вьвежда неделята като ден за поклонение сьнидеи сльнчев ден зантаг сьщо –-неделята влиза в ХРИСТИЯНСТВОТО –А СЬБОТАТА Е БЕЛЕГА НА БОГА А НЕДЕЛЯТА Е БЕЛЕГА НА САТАНА БЕЛЕГА НА ЗВЯРА –– ВАНЯ 666 ВИКАРИУС ФИЛИИ ДЕИ РИМГРАД НА СЕДЕМ ХЬЛМА ЗВЯР С СЕДЕМ ГЛАВИ ЕДНА ОТ КОРОНАТ АНА ПАПАТА Е 666 ЗАМЕСТНИК НА БОГА –- БОГ НЯМА ЗАМЕСТНИК ЧИСТ САТАНИСТ Е ПАПА И РИМ ЦЯЛАТА РИМСКА ВЬРХУШКА КОЯТО СЬБОРИ КОМУНИЗМА И НАПРАВИ АЛКАИДА –ИМАТ НАИ БОГАТАТА БАНКА В СВЕТА –РИМ КАТОЛИЦИЗЬМ Е ИЗБИЛ 100 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ –-

  6. Да, това са конспиративни теории, но определено си струва да се позамислим върху тях. Не казвам да ги приемаме безкритично, но не и да ги отхвърляме като абсолютно безпочвени. Според книгата на Николай Боголюбов "Тайните общества на 20-ти век", има предсказание на маите, според които Епохата на Звяра ще настъпи с "мечешката лапа", като трактовката за лапата е бар-кодът. Любопитна теория, любопитно обяснение, любопитна книга. Прочетете я обезателно, ако ви попадне. Там се поставят доста въпроси и са дадени доста отговори (не твърдя, че са 100% основателни), напр. как са възникнали някои съвременни болести и защо все още няма лек за тях; защо, след като от десетилетия е известен начинът на изработване на енергия само от вода, все още нищо не е пуснато в пространството и все още се добиват изчерпаеми природни ресурси. Мога само да кажа, че съм виждала едно примитивно съоръжение – пластмасова туба, пълна с вода със сол, в която са натопени два електрода. Имаше и някакво също толкова примитивно устройство (простете, лаик съм, не видях какво е то и не мога да опиша как работи), което по някакъв начин пали разградената вода. И в крайна сметка се вади 20-30 – сантиметров син пламък!!! Изобретателят на това нещо също имаше и решение за рака, като е поел терминално болен човек, на когото му давали 2 седмици живот. Ами, година по-късно, човекът още беше жив…. Чела съм тази едногодишна кореспонденция, косата да ви се изправи!!! Та така…

  7. Учат ви да сте безкритични към това, което ви преподнасят в медицинските училища и категорично да отхвърляте алтернативното… Е, аз съм икономист и мен ме учиха да вярвам само в това, което ми преподават. Но дойде 2007-ма и всичко, на което са ме учили, се разпадна на пух и прах… Заслужава да се замисли човек…

  8. много неща които са написани в библията се случват и продължават да се случват…. затова когато получавате знания трябва да се опитате да ги разберете, когато гледате , трябва и да виждате, когато докосвате, трябва и да усетите…а за числото на антихриста е точно както съм го написал…Йоан златоуст го е казал в тринадесета глава от новия завет преди толкова много векове… и още нещо за бар кода …специално за Ваня Семерджиева всяко нещо което се продава и купува … информацията отива на точно определено място, ако вие имате тази информация какво може да направите с нея и как да си влагате парите и как да влияете на хората икономически и много други неща …

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *