Учени срещу ГМО – ще излъчват на живо експеримент, показващ последиците от употребата им (СНИМКИ и ВИДЕО)

Руски учени ще излъчват на живо експеримент показващ последиците от употребата на ГМО

Поводът за провеждане на експеримент, който ще покаже на живо последиците от употребата на ГМО е проведения от френски учени подобен експеримент върху плъхове хранени с ГМО царевица.

Вследствие Русия преустанови вноса на ГМО царевица.

След публикуване на резултатите учени от университета в Кан биха тревога за опасността от употребата на ГМО. На снимките са показани как плъховете развиват големи тумори от ГМО царевица.

Руски учени ще излъчват на живо експеримент показващ последиците от употребата на ГМО

Националната Асоциация за Генетична безопасност (НАГБ) на Русия обявиха плановете си да излъчат на живо експеримент доказващ вредата от ГМО. Той ще позволи на гражданите сами да формулират информирано мнение по въпроса.

Изследователите ще инсталират уеб камери във всяка клетка с плъхове, които ще са разделени на 4 групи:

Първа група ще бъде на диета, богата на ГМ соя и царевица.

Втора група ще бъде на диета, бедна на ГМ соя и царевица.

Трета група ще бъде на диета, без никаква ГМО храни.

Четвърта група ще бъде хранена с обикновена храна за мишки.

За да се докаже безпристрастността на експеримента, хранещите животните няма да знаят в коя група каква храна дават.

Стойността на проекта е 1 милион долара.

Ето до какви изменения води храненето с ГМО у плъховете

Експеримента ще продължи 5 поколения, за да се докаже резултата от въздействието на ГМО храните. При опитите на френските учени, мишките останаха безплодни.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

За да се видят резултатите от ефектите на ГМО в действие, ще трябва да изчакаме до март 2013 г., заради уреждането на подробностите около проекта свързани с финансирането например.

Тумори големи колкото топки за голф развиха плъхове хранени с ГМО

„Ще имаме шанс да разберем в каква посока трябва да се движим”, каза ръководителят на проекта Елена Шаройкина. Учени от цял свят са предоставили достатъчно доказателства за вредните въздействия на ГМО, които се изразяват в заболяване (унищожаване на органи), затлъстяване, безплодие, развитие на тумори и производство на устойчиви плевели и пестициди.

Тука става напълно ясно, че зад производството на ГМО се крият конспиративните цели на производителите му. Вече много станаха средствата за унищожаване на човечеството от различните тайни общества, които си служат с различни методи като пръскане на химикали от самолети, ГМО, задължителни ваксинации на различни места по света, от които се получават увреждания и има дори смъртни случаи, има подозрения и за някои от вирусите, че са произведени в секретни лаборатории, тайният проект „Синият лъч”, оръжието ХААРП, въвеждането на нов световен ред заради тероризма и налагането на чипове за идентификация, които ще служат и за проследяване, и така ще се ограничава личната свобода на човека. Може и да имат някаква изгода и от спекулирането с идването на „Края на света”. Отдавна се знае, че този край няма да настъпи преди да се изпълни пророчеството от Библията описано в Откровение 13-та глава.

ПРЕГЛЕДАЙТЕ четирите видео клипа, те обясняват проблема за споменатото в публикацията.

Иван Петров

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Учени срещу ГМО – ще излъчват на живо експеримент, показващ последиците от употребата им (СНИМКИ и ВИДЕО)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *