Учени откриха природна алтернатива на ваксините срещу грип

Те съветват да се избягват ваксините срещу грип и вместо тях да се използват естествени средства

В едно проучване наречено Cochran, което е проведено от независими учени се изтъква техния извод и той е, че ваксинациите срещу грип не вършат работа. Това е публикувано през 2010 година, но без много гръмко разгласяване от медиите. През тази година обаче един учен Хайди Стивънсън разбира това и го публикува в Natural News,

Проучването, което е довело учените до тези изводи се нарича Кохран. То разкрива, колективното имунизиране не е толкова ефикасно колкото го афишират и посочва как малък грип протича без усложнения обикновено. Ваксината против грип не върши работа и даже е вредна, над 1,5 млн. души ваксинирани с противогрипна ваксина получили Синдром на Гилен-Баре (СГБ). Той осакатява хората получили тази ваксина за цял живот, ако са се възстановили след първия период на гърчове. Освен това от ваксините се получават и други увреждания на здравето, на мозъка, пише сайтът hotnovini.com визирайки Natural News.

Учени откриха природна алтернатива на ваксините срещу грип.

Учени откриха природна алтернатива на ваксините срещу грип.

Според учените препоръчително е да се употребява витамин D3, а не витамин D2, за който те казват, че е канцерогенен и да забравим за витамин D от аптеките. Желателно е да си го набавим от слънчевата светлина, но ако не успеем, ще трябва да си го купим от аптеките.

Дозата от минимум 4000 до максимум 10000 IU в хранителни добавки са достатъчни.

Билката Астрагал е известна от древността в източната медицина на Индия и Китай с адаптогенно и тонизиращо действие. Това означава настройка на имунната система според както е необходимо. Тази активност е близка до тази на витамин D3, за който учените са на мнение, че е регулатор на имунната система. Терапията с тях трябва да започне преди грипния сезон.

Други две билки подходящи за целта и с подобно действие за превенцията от грип са Хидрастис (Goldenseal) и Ехинацея.

Освен казаното до тук е необходимо и подобряване на начина на живот и хранене, здрав сън вечер. Може да добавите малко лимон във водата за повишаване н киселинността и да я минерализирате с малко морска сол или с минерални капки. Най-добре е да се използва изворна вода . Стресът е един от факторите рушащ нашето здраве, по възможност трябва да се избягва и отстранява. Храната да е чиста от химия и да не е с ГМО, да се яде много чесън.

“Фигурин

В повечето случаи ваксинирането против разни болести се използва за печалба, не толкова от необходимост. Дори заради случаите на увреждане здравето на хората и случаите на смърт от ваксини много учени са на мнение, че те се използват и като средство от Световния елит за геноцит срещу обикновените хора. Другите им средства са химичните замърсявания от самолетите, ГМО, лекарствата за болести, които подлежат на лечение с по-евтини терапии и особено политиката, която водят чрез банките и партиите в демократичните страни както това, което стана в България. Докараха я дотам, че и земята ни да бъде продадена на чужденци, а народа да гладува и да се принуждават много млади хора да емигрират. Световният елит се стреми да заблуждава и манипулира общественото мнение чрез главните медии, а истината се прикрива и зад всички неща ставащи в политическия живот се крие ограбване на народа и държавата и на края ще поискат с всичкото си нахалство и да ни отнемат земята и територии да присъединят към други държави и да предизвикат етническо напрежение.

За всички тези неща е писано в Библията и това показва в кое време от човешката история живеем, а според писаното такива неща ще се случват във времето преди да настъпи края. Тайните общества се стремят да наложат Нов световен ред, при който тези, които останат да бъдат зависими във всяко отношение от тях и ще потъпчат свободата на словото, съвестта и други свободи. Според пророчеството ще наложат техни закони изискващи фалшиво религиозно поклонение в замяна на това, което е посочено за правилно в Библията.

Повече може да научите от видео клиповете към статията, след втория.

Още за ваксините четете – ТУК.  

Цитати

Цитати

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *