Един уникален метод за лечение на много болести и рак, пазен в тайна

Според професор Неумивакин кислородната вода е едно уникално средство за лечение на много болести включително и за рак

Професор Иван Павлович Неумивакин е руски учен и доктор на медицинските науки. Заедно с други професионалисти в различни области е създал система за лечение с използването и на кислородна вода. По този ефективен метод на лечение може не само да си помогнем да се излекуваме от много болести, но и да се предпазим от тях.

Към тези, за които е полезна кислородната вода спадат и видовете рак.

кислородна вода лечение

Един уникален метод на лечение на много болести и рак с кислородна вода, пазен в тайна

В какво се състои ефектът за здравето на кислородната вода?

Според проф. Неумивакин в организма на човека се намира една система свързана с един много важен за живота елемент – кислорода. Тази система е кислородната вода. Образува се от озона във въздуха и от клетките на имунната система. При своето разлагане тя се разпада на вода и атомарен кислород, който е един от най-мощните антиоксиданти. Той помага за компенсиране на кислородния глад в клетките и убива патогенната микрофлора в това число вируси, бактерии, гъбички и други.

Фигурин билкови таблетки за отслабване при менопауза

Справя се успешно и със свободните радикали и както казва професорът с техния излишък. С това е ефикасен както всички антиоксиданти – да забави процесът на стареене и да се бори с много болести и със смъртоносния рак.

Всички плодове, които имат голямо количество антиоксиданти са полезни за рак и други тежки болести.

В други статии сме писали за ефекта от витамин С, един силен антиоксидант, за ролята му в борбата с туморите, приложен в дози от 10 000 мг на ден с него се лекуват ракови тумори, туберкулоза и други болести. За атомарният кислород се счита, че е един от най-мощните антиоксиданти и нашият организъм си го набавя от кислородната вода, която се отделя от клетките на имунната ни система и от озона.

Проф. Неумивакин пише в книгата си, че е неоспорим факт, ако се постави тумор в алкална среда, че той ще загине.

Според него кислородната вода се доближава до универсалното средство за лечение на болести, особено в съчетание с апарата за ултравиолетовото облъчване на кръвта, но от неговата модификация, така както той го е направил.

В действителност ултравиолетовите лъчи предизвикват рак на кожата, затова той подчертава за неговия апарат, а не с друг за неговото лечение.

Той пише в книгата си, че в действителност няма такова универсално за лечение на всички болести средство, защото ние сме различни, един има нужда от едно средство или начин на лечение, а друг друго.

Това е неговият отговор на читателите, които му опонират.

Затова, ако го прилагате този негов метод на лечение бъдете внимателни и наблюдавайте тялото си как реагира на кислородната вода, особено тези от Вас, които шофират или работят с режещи инструменти, където се изисква добра концентрация и бърза реакция.

Първо обърнете внимание, дали не Ви влияе кислородната вода в това отношение, когато започвате да я пиете за лечение.

Имайте си го предвид. Това не го пише в книгата. Трябва да обърнем внимание и на опонентите му.

В книгата му пише, че някои са употребявали кислородната вода по описания от него начин и са имали проблеми с предозирането. Следователно в описаната схема на пиене трябва да се внимава с дозата и по-добре да се ползва малката доза от една капка, както е за първия ден и да се внимава, ако се продължава с повишаването на дозата или да се ползва само по една капка кислородна вода и не за дълго време.

Преди да се ползва потърсете повече информация или се посъветвайте с вашия лекар, ако имате сериозен здравословен проблем за решаване.

Ако този начин на лечение се възприемеше от официалната медицина то много от болестите щяха да се лекуват с него и нямаше да има големи доходи от продажбата на лекарства за големите им производители.

По подобен начин стои въпроса и с други природни методи на лечение на рак и други болести, като например с витамин В17, с растението гравиола, с ударни дози витамин С, с кленов сироп, сода, здравословното хранене и зеленчуковите сокове и други.

Големите производители на лекарства са заинтересувани подобна информация да не се разпространява, защото ще загубят печалбите си, пише проф. Неумивакин, а те повечето са собственост на световния елит и на известните еврейски фамилии Ротшилд, Рокфелер и други.

По темата за лечение на рака четете статия с интересни клипове – ТУК. 

Кислородната вода - страж на здравето

Кислородната вода – страж на здравето

Enjoyed this post? Share it!

 

15 коментара по “Един уникален метод за лечение на много болести и рак, пазен в тайна

 1. Кислородната вода трябва да е 3%, или по-добре 2 %.Ако е з% трябва да се разреди с 50 мл вода и тогава да се капе в носа.Най-добре вижте сами клипа в YouTube

 2. Пиша този коментар, не с цел реклама, а това е истински случай,с такива неща шега не бива. Имам позната на 70 год.миналата година и поставиха диагноза (рак на белия дроб)в стадии когато вече е кьсно за всичко.Предложиха и химиотерапия,но не даваха никаква гаранция.Тя отказа.Започна лечение с кислородна вода и стана чудо след 6 месеца нямаше и следа от рака.Жената си направи ренген и всичко е ОК.Днеска бяхме на кафе и като сьобщи новината и ние не можахме да повярваме, но фактите са на лице!Чудото стана!

 3. Аз пия кислородна вода повече от две години. Чувствам се отлично. Правя го по-скоро профилактично, макар, че имах оплаквания от болки в коляното и ставата. Чувствам се заредена с енергия, болките отшумяха. Пия сутрин на гладно по десет капки 3% кислородна вода в чаша вода. Добре е да прочетете книгата на проф. Неумивакин за да сте мотивирани. Успех.

  • Здравейте, Диана! Благодарим Ви за споделеното от Вас! Добре е да се споделят в коментарите такива случаи на лечения и резултати с използване на природни средства.

 4. Аз почнах да пия кислородна вода но на мен ми беше препоръчано 35% разтвор и максимална доза 25 капки 3пъти на ден . В момента съм стигнал до 16 капки 3 на ден осещам леко главоболие но е търпимо и смятам да стигна до 20 и да направя почивка. Опитвам се да излекувам генитален херпес и видях че много хора са успяли. Ако някой им а опит с тази болест да сподели

  • За лечение това е правилния начин.С 3% кислородна вода не ми се вярва да има този резултат.В семейството ми всички пием 35%кислородна вода .едни за лечение (има резултат)други профилактично

 5. Imam hashimoto imunno zabolqvane,piq hormone vseki den no ne ustanovqvam promqna.Re6ih da zapo4na s kisl.voda,no razbrah 2e ima 3% a I 35%.koqto e za hrana a drugata imala vredni primesi.Smutena sam ot tazi info.Molq daite mi pove4e info za tova .Blagodarq’

  • Когато е за пиене, дозата е много малка (по 1, 2 или 3 капки в малко вода) и се ползва кисл. рода с най-ниския процент и да е пречистена. Например около 1%, или 2-3%. По-добре опитайте други методи на лечение вместо с кисл. вода.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *