Уникална рецепта полезна за отслабване, кръвно, артрит и рак

Рецептата е уникална и полезна за различни заболявания като високо кръвно, рак, артрит и други

Научни изследвания доказаха ползата от някои храни от нашето ежедневие да лекуват от артрит до рак. Тези полезни храни са чесън, мед и ябълков оцет. Приемани заедно тяхната лечебна сила се увеличава. Не казваме, че е панацея за всичко и за рак, но рецептата е полезна. За чесъна отдавна са говори, че притежава противоракови свойства – да спира растежа на раковите клетки и да чисти кръвоносните съдове от холестерола.

Лекарите са убедени, че тази тройна комбинация лекува високо кръвно, астма, хемороиди, безплодие, премахва ставни и мускулни болки,

Уникална рецепта полезна за отслабване, при кръвно, артрит и рак

Уникална рецепта полезна за отслабване, при кръвно, артрит и рак

помага при зъбобол, импотентност, стимулира имунитета, намаля риска от някои видове рак като тези на дебелото черво и на гърдата.

Ето и рецептата:

В блендер се смесват за около една минута 8 скилидки чесън, чаша ябълков оцет и една чаша с пчелен мед. Сместа се съхранява в стъклен съд в хладилник за пет дни. След това може да се взема по две супени лъжици сутрин на гладно разредени в чаша сок от плод – портокал или грозде.

Изследвания сочат, че хора, които употребяват тази смес редовно имат понижени нива на холестерола и триглицеридите. Това е от въздействието на чесъна и оцета за кръвоносните съдове.

В Китай д-р Хен Лий Тсно е писал в известен вестник, че пациенти ползващи рецептата за една седмица само намаляват значително високото си кръвно и холестерола.

Още за полезни храни за лечение на рак четете – ТУК.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *