Уникална рецепта полезна при проблеми със ставите

Една домашна рецепта за болни стави, която може да се направи при домашни условия

Ставите може да се възстановят с тази рецепта, която е лесна за приготвяне и прилагане в домашни условия. Ако ставите ви са трудно подвижни, тя ще ви помогне за раздвижването им. Сместа в състава на тази рецепта ще помогне за облекчаване на болката в тях и за нормалното движение. Тя се състои от чесън и нерафинирано слънчогледово олио.

За целта пригответе си 300 – 400 г чесън като го обелите, смелете го с блендер или пасатор и го сложете в буркан с вместимост един литър.

Уникална рецепта с чесън и нерафинирано слънчогледово олио полезна при проблеми със ставите.

Уникална рецепта с чесън и нерафинирано слънчогледово олио полезна при проблеми със ставите.

Напълнете почти до горе с нерафинирано слънчогледово олио.

Така приготвената смес трябва да престои на тъмно за 2 седмици и да се разбърква всеки ден. След това прецедете сместа от буркана с 3 – 4 слоя марля, а това което се получи можем да наречен чесново масло.

Прилага се като се намазва мястото с болки и се разтрива, докато попие в кожата. Болното място трябва да се завие с шал и така да престои цялата нощ. На сутринта просто измийте болното място, за да се освободите от чесновата миризма. Може да очаквате подобрение още след първата процедура. Лечението според инструкциите трябва да продължи 2 месеца. Полученото масло може да се ползва освен за ставите и за мазоли, напукани пети, ожулвания и артрит.

За една друга полезна рецепта с нерафинирано слънчогледов олио четете – ТУК.

Източник: bilka.info

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *