Уникална рецепта за по-добро зрение

Освен остро зрение, сместа подмладява и дори заличава белите коси

Много ефектна рецепта, с която да подобрите зрението си и дори да хвърлите очилата споделят хора, които са я изпробвали. Освен на очите, рецептата се слави като смес с доказано подмладяващо и възстановяващо действие. Тя е лесна, евтина и достъпна и всеки може да си я направи вкъщи и да я изпробва, тъй като продуктите са изцяло натурални и в нея няма и грам химия.

Уникална рецепта за по-добро зрение

Уникална рецепта за по-добро зрение

Ако я използвате достатъчно дълго, най-напред ще се възстанови намаленото зрение. Изпробвали рецептата споделят, че са известни случаи на подобрение от минус 4 до минус 2 диоптъра.
Второто подобрение е върху кожата на цялото тяло. Тя ще стане много гладка, подхранена и мека. Третият положителен ефект е в това, че ако косата ви е започнала да посивява, може да възвърне цвета си, както и да стане по-лъскава и гъста.
Необходимите продукти за приготвяне на рецептата са 200 грама ленено масло, 4 лимона, 3 глави чесън и килограм мед.
Два лимона с кората и два обелени лимона се смилат, към тях се прибавя смления на кашица чесън. Прибавят се медът и лененото масло, всичко се обърква добре, сле което се прелива в стъклени буркани с капачка. Сместа трябва да се съхранява на хладно и тъмно място – най-добре в хладилник.
От тази смес се взима по една супена лъжица преди хранене, докато тя свърши. Най-добре е да разбърквате, смесвате и приемате еликсира с дървена или пластмасова лъжица, а не метална, която унищожава полезните съставки.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Уникална рецепта за по-добро зрение

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *