Вълшебна бабина рецепта стопява кисти!

Вълшебната смес премахва кисти по яйчниците, бъбреците и при гуша

Лесна, евтина и ефективна бабина рецепта против кисти на вътрешните органи споделя жена, която е преживяла ужаса на тази болест. С нея Стоянка Колева от бургаското село Банево е стопила голяма киста на щитовидната жлеза, а останалите по-малки просто са изчезнали. Тъй като се е убедила лично в чудодейното действие на сместа, жената я предоставя и на други хора, които имат този проблем.
Рецептата Стоянка е научила от възрастна нейна съгражданка. Съчетанието може да се прилага при кисти на щитовидната жлеза, на яйчниците, на бъбреците и на други органи. Става въпрос за рецепта, която се състои от вино, мед, алое вера и билката ранилист.

Бабина рецепта стопява кисти!

Бабина рецепта стопява кисти!

На Стоянка преди половин година й открили кисти на щитовидната жлеза, една от която била видима и с просто око. Лекарите изпратили директно жената на операция, но тя започнала да търси алтернативни начини и намерила това в лицето на възрастна своя съгражданка, която си приготвила и използвала. Резултатът се оказал невероятен, тъй като от 4-сантиметровата киста останало само 0,9 сантиметра, а другите по-малки напълно изчезнали.
Приемането на сместа може да става паралелно и с изписаните от докторите лекарства, а лечебната смес просто подсилвала многократно ефектът на оздравяването. Самата рецепта съдържа 20 листа от алое, 500 грама мед, 500 милилитра червено вино, 2 супени лъжици от билката ранилист, която може да се купи от билковите аптеки.
Листата на алоето се нарязват на дребно и заедно с меда, виното и ранилиста се смесват. Сместа се вари на водна баня около половин час. Разтворът се налива в стъклено шише, като се прецежда, а като изстине се съхранява в хладилника. Пие се по една супена лъжица половин час преди ядене докато сместа свърши. Ако кистите не са намалели достатъчно, може курсът да се повтори.

Enjoyed this post? Share it!

 

13 коментара по “Вълшебна бабина рецепта стопява кисти!

 1. колко пъти на ден се пие и за какъв период от време,и какво алое се ползва,знам че има няколко вида

 2. колко пъти на ден се пие,за какъв период от време,и можели пояснение какво алое се ползва

 3. Mоите въпроси са същите като на Илияна:Колко пъти на ден се пие?Кое Алое точно се използва ?Виното да бъде домашно или е без значение?

 4. Самата рецепта съдържа :
  20 листа от алое, колко големи, от какво алое – латинско название известно ли ви е
  500 грама мед, – ясно
  500 милилитра червено вино, – ясно
  2 супени лъжици от билката ранилист, – тя течна ли е, че е на супени лъжици,
  която може да се купи от билковите аптеки. – в шишета ли е
  латинско название известно ли ви е за ранилист, щото тук никой не знае български

 5. Stachys officinalis – Лечебен ранилист. Относно супената лъжица-прието е при сухите билки, мярката да е чаена или супена лъжица.

 6. По-добре алоето да се взима в суров вид. При термична обработка губи от лечебните си свойства. Ползвам алое вера повече от 15 години в готов вид. Чувствам се прекрасно, жизнена, млада и щастлива.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *