Ваня Червенкова разкри тайната си болест

Бизнесдамата страда от тежка форма на диабет тип 2

Маститата бизнес дама Ваня Червенкова сама призна за болестта си на снощния лайф когато трябваше да номинира някои от квартирантите, които да бъдат изгонени от къщата на „ВИП Брадър”. Окачествявайки по някакъв типично свой доста груб и нетактичен начин най-големият си враг Мира Радева, тя заяви, че не иска социоложката да й се бърка в живота, не желае тя да се грижи и да й съчувства заради диабета, от който явно Ваня Червенкова страда.

Ваня Червенкова разкри тайната си болест

Ваня Червенкова разкри тайната си болест

Най-вероятно това е породено от ниския бюджет и оскъдната храна, с която трябва да се справят съквартирантите. Знае се, че диабетът изисква специално хранене с повече пресни плодове и зеленчуци, месо, специализирани храни, без сладкиши, захарни изделия, хляб, картофи, макарони, ориз.
В една от мисиите, бизнесдамата отново призна, че има и друг здравословен проблем. Тя заяви, че си е правила лазерна операция на очите. Най-вероятно тя е премахнала катарката на очите си, която се получава от диабет, а така също и при хора след 45-50-годишна възраст. Най-вероятно Ваня Червенкова има диабет от тип 2, който се отключва на по-късен етап от живота на човек. Той се поддържа както с лекарства, така и с диета и упражнения. Предполага се, че тя се е разболяла от коварната болест след преживения стрес, след като хора от подземния свят я застреляха с 5 куршума пред очите на дъщеря й.
В къщата на „ВИП Брадър” бизнесдамата призна и още нещо много скандално – тя заяви, че дъщеря й Никол е зачената от донор, а не по традиционния начин. Тя забременяла по този начин, тъй като много искала да има наследник, но нямала време да си търси мъж, а после и да се разправя с него.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ваня Червенкова разкри тайната си болест

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *