Ваня Костова избегна страшна диагноза

Певицата дълго време се притеснявала, че има рак на гърдата, оказало се доброкачествено образувание

Известната наша певица Ваня Костова се разминала със страшната диагноза рак на гърдата. Тя дълго време се притеснявала, че имала бучка на млечната жлеза, която сама си открила. След дълги колебания, тя най-накрая отишла на лекар, който я изпратил на специалист мамолог, който започнал изследвания, съобщава „Блиц” като цитира интервю на изпълнителката по TV7.

Ваня Костова избегна страшна диагноза

Ваня Костова избегна страшна диагноза

Била взета биопсия от оперираната жлеза и се оказало, че Ваня имала огромен късмет, тъй като бучката под лявата й гърда се оказала доброкачествена.
Сега бургазлийката, чиято кариера тръгна от известната „Тоника СВ”, била много добре здравословно. Дори не я бил хванал грипа, както ставало всяка зима, тъй като имунитетът й бил силен.
Ваня Костова разказала, че е преодолявала винаги проблемите си сама, а в началото много й помагала майка й, която винаги й давала кураж и сила.
Певицата признала, че се е сблъсквала с много препятствия в творческата си кариера и затова не искала синът й да поема по този труден път на изпълнител. Той обаче тръгнал също като майка си по нейните стъпки, като сам избрал попрището си.
Ваня Костова признала, че има известни проблеми със снаха си, но в името на внучка си Ванеса и на сина си, е готова на всякакви компромиси. Певицата заяви, че не се чувства възрастна и самотна единствено и само заради професията си на певица, която не позволява на духа да се прекърши.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *