Възрастен мъж се излекува от рак с канабис

Бил на прага на смъртта след заболяване от рак, но благодарение на навременното лечение с канабис е оздравял

Семейство от САЩ се разболяват от рак преди години и едвам оцеляват. Съпругата Барб Рутнер успява да преодолее рак на гърдата чрез методите на официалната медицина. Съпругът й Стан Рутнер, зъболекар, се е лекувал 6 месеца от Неходжкинов лимфон и е оздравял. Минават години и сега Стан е на близо 80 години и се разболява от рак на белите дробове и на мозъка, пише NaturalNews.

Сега по всичко изглеждало, че му е дошъл края.

cannabis

Възрастен мъж се излекува от рак с канабис

Той бил подложен на лечение в болница и след известно време с влошава с пневмония, отслабва много и започва да губи временната си памет. Получил е мускулна атрофия и бил сложен на кислород, заради пневмонията. В предишните си лечения те използвали като помощно средство методи от алтернативната народна медицина. За техен късмет те живеят в щата Северна Калифорния, където е легализирано ползването на канабис за медицински цели. Тяхната дъщеря Корийн предложила на баща си да се лекува с канабис. В медицинския канабис са изолирани канабиноидите, които са извън ТНС, който от своя страна е психотропен елемент в канабиса.

Оставали точно 2 седмици живот на възрастния Стан според прогнозите на лекарите за напредването на рака на стомаха и мозъка, когато Корийн проучила въпроса с канабиса и му дала да пие капсули с извлек от билката. Канабиноидите са извлечени от канабиса чрез технология с кокосово масло и с тях са направени капсулите. Дни след започването на лечението с канабиса Стан се е почувствал по-добре, започнал да спи, да ходи без проходилка, спрели му подаването на кислород и след още известно време бил прегледан на контролен преглед от ядрено-магнитния резонанс и от рака на белите дробове и мозъка нямало и следа. Той продължавал да взема все още капсули с канабис, за да се поддържа.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *