Вече 118 онкоболни са си тръгнали здрави от плевенския хайфу център

Ултразвук, подаван от прецизна апаратура, унищожава болните клетки

Лекарите от плевенския хайфу център в болница „Света Марина” продължават да лекуват онкоболни хора и да ги връщат в пътя на здравето и радостта. Преди време писахме за прецизната и уникална апаратура, която ползват лекарите там. Ултразвук, подаван от прецизна апаратура, унищожава болните клетки. Изключително точните уреди пазят здравите клетки и така съхраняват органа.

Вече 118 онкоболни са си тръгнали здрави от плевенския хайфу център

Вече 118 онкоболни са си тръгнали здрави от плевенския хайфу център

За 7 месеца вече 118 души са стопили тумори в уникалния за страната ни център, пише „24 часа”.
87 от тях са миомни възли при жените, останалите са рак на меките тъкани, на панкреаса и др. Проф. Григор Горчев заявява, че хайфу центърът в болница „Света Марина“ е единствен специализиран в Източна Европа за иновативното, напълно неинвазивно лечение. Методът съхранява органите, при него няма скалпел, разрези, кръвозагуба, инфекции и стрес. Хайфу методът е нетоксичен и усложненията са под 1%. В някои случаи дори не се налага пълна анестезия.
Преди няколко дни в хайфу центъра е доставен и нов апарат за лечение на заболявания на външните полови органи. Процедурата при този метод продължава от 5 до 20 минути.
Най-хубавото е, че можете да направите консултация с хайфу центъра и онлайн. Пациентите трябва да изпратят изследванията си и след 24 часа те ще получават отговор от квалифицираните специалисти.

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Вече 118 онкоболни са си тръгнали здрави от плевенския хайфу център

 1. тел.: 064 90 20 33
  факс: 064 90 20 44
  e-mail: [email protected]
  АДРЕС: гр. Плевен, 5800 Западна Индустриална зона, ул. ”Българска авиация”
  GPS координати: N 43.441060; E 24.590130 /1км от бензиностанция Лукойл до КАТ по пътя за с. Опанец/
  или на телефоните на СБАЛАГ „Света Марина”:
  тел.: 064 805 666

  064 81 81

  064 800 292
  e-mail: [email protected]

 2. Всичко това е чудесно, но с този метод отново се лекува следствието , а не причината. Според китайската медицина раковите клетки и туморите се образуват в кисела среда и в среда без достатъчно кислород. Ние сме изградени от 62% кислород. Липсата на кислород блокира защитната система на белите кръвни телца. Насищайки организма с кислород ние ги въоръжаваме и те се справят с инфекциите. Кислородът подпомага имунната система. Когато тялото е с кисело ph, кръвта не е в състояние да пренася кислорода и целия метаболизъм преминава в състояние на ферментация. Ако болните не си алкализират тялото, те отново ще развият ракови колонии и тумори и отново ще са клиенти на болницата. За алкализиране на тялото следва да се промени храненето – има кисели и алкални храни. Едни от най-алкалните храни са спирулината и лечебните гъби. Има няколко вида гъби и някой билки, които са имуномодулатори. Някои от тях са инхибитори и не позволяват да се развие ангиогенезата- т.е. тумора да се прикачи към кръвоносната система, чрез изграждане на нови кръвоносни съдове. Такива инхибитори са: зеления чай, рейши, кордицепс, алое, чесън, куркума,гинко билоба, тритерпеноиди, антиоксидантите (витамин А,Е,С,флавоноиди,каротеноиди), бромелаин (съдържа се в ананаса), селена, цинка, Q10, В България вече има и кафе с екстракт от рейши. Така пиейки си кафето – всеки би могъл да се погрижи за ph на тялото си, за да не се стига дотам да е пациент и да му бъде поставена тази страшна диагноза РАК.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *