Вегетарианка прояла месо и родила тризнаци

Три порции месо всеки ден направили чудо и жената забременяла

Млада жена, пристрастрена към вегетарианското хранене, се опитвала цели 10 години да зачене – първо по нормален начин, а след това и чрез ин витро процедури. Но хубавата новина все не идвала, а годините си вървели. Лекарите най-накрая казали на жената да не се надява много на чудо, тъй като на всичкото отгоре тя страдала от ендометриоза и поликистозни яйчници. Все пак тя запазила надеждата дълбоко в себе си, но решила да промени хранителните си навици.

Вегетарианка прояла месо и родила тризнаци

Вегетарианка прояла месо и родила тризнаци

Тя прояла месо и след поредния опит ин витро, лекарите направо ахнали като видели, че жената е забременяла, съобщава „Блиц” като цитира вестник „Дейли Мейл“. Те казали, че жената трябва да се пази много, тъй като тя имала няколко спонтанни аборта преди това. И така, след прекарана рискова бременност, 34-годишната британка родила 3 напълно здрави и жизнени бебета.
Преди да прекрати вегетарианството си, Лора била много слаба, но след като прояла месо и то три пъти на ден, тя успяла да качи близо 30 килограма. Богатата на протеини диета помага на бременната жена да отгледа в утробата си и да роди две момченца и едно момиченце – Макс, Мейсън и Мия.
Според майката приемът на месо със сигурност й помогнал да получа протеина, от който има нужда една бременна жена. Това било и една от причините, заради които тя успяла да ги износя и трите. Днес тризнаците вече са на година и два месеца и растат здрави и весели.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Вегетарианка прояла месо и родила тризнаци

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *